2777
2789

عزیزم یه توضیح مختصر بده همینجا

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه توضیح مختصر بده همینجا

با شوهرم دعوامون شد دست رو من بلند کرد منم اومدم خونه پدر و مادرم الان ۲۲ روز میگذره دوبار با خانوادش اومدن حل کنن بدتر شد قرار مشاور گذاشتیم دیروز انقدر موندیم تو ترافیک که نشد بریم خودمون دو ساعت حرف زدیم تو این مدتم نه زنگ میزد نه پیام عذر خواهی

حالا امروز میگه دیگه فردا میام دنبالت من گفتم بیا بالا از خانوادم عذر خواهی کن میگه فعلا تا ابا از اسیاب نیفتاده نه تو بیا بریم خونمون  بعد عید نزدیکه همه جا میریم

ب نظرم حتما مشاوره برین عزیزم

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

اگه فردا باهاش برای دیگه جایی تو خونه بابات ندارید

اگه میری حتما باید از خونواده شما معذرت خواهی کنه

نروووووو 

بري نه مياد عذر خواهي

نه اينكه درست ميشه

بدتر هم ميشه

الان كه اومدي به اين راحتي هم نرو تاااااا واقعا حل بشه

و عذر بخواد

اشتباه نكن 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

ارزش خانوادت رو پایین نیار

مطمئن باش عید هم نمیاد سمت خونوادت و بهونه نیاره اول معذرت خواهی و تعهد و احترام و مشاوره بعد هرچیز دیگه

نمی دونم ولی فکر می کنم اگر بری خونه دیگه کتک خوردن به برنامه هات اضافه میشه چون حلش که نکردی ناراحت و پشیمون هم که نیست و عذرخواهی نکرده 

ولی از طرفی هم میدونم که قهر کردن کلا اشتباهه بهتره تو خونه و با حرف زدن مشکلات رو حل کنیم چون آدمایی که وقتی با هم هستن حرف هم رو نمی فهمن قطعا با فاصله گرفتن از هم اوضاع رابطه شون فقط بدتر میشه

کلا از اولش نباید نیومدی خونه بابات 

دست سازه های من : @annabkala