2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل

182 بازدید | 9 پست

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
ای دست گیره بی دست بگیر دست ما را

شک نکن میگیره دست همه رو

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صلی علی محمد واله محمد و عجل فرجهم

برام دعا کنید فردا میخوام برم دکتر دعا کنید دکترم بگه باردارم

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙

پسرم رفلاکس و کولیک داره.خیلی ب خودش میپیچه.از درد دلش تو خواب شیرینش هی بیدار میشه و میخوابه.جیگرم میخواد اتیش بگیره.خیلی کوچیکه واسه این درد.دعا کنید براش تا درد دلش اروم شه دیگه.وزن نمیگیره انقد گریه میکنه و شیر نمیخوره

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
پسرم رفلاکس و کولیک داره.خیلی ب خودش میپیچه.از درد دلش تو خواب شیرینش هی بیدار میشه و میخوابه.جیگرم ...

بچه منم همین طور بود

قطره کولیکز عالیه

واسه رفلاکسش همقرص نکسیوم جواب داد

انشالله به زودی خوب بشه

وقتی رفتی شهر خالی شد ، مگر تو چند نفر بودی سردار   
پسرم رفلاکس و کولیک داره.خیلی ب خودش میپیچه.از درد دلش تو خواب شیرینش هی بیدار میشه و میخوابه.جیگرم ...

اون قطرها ک بهت معرفی کرد میتونی بدی و پاهاشو تو دلش جمع کن یا زیر دلش یه چیز مث حوله نرم گرد کن بزار زیر دلش

بچه من اینجور بهتر میشد

تو از حضرت عباس حاجت گرفتی.خواهش میکنم ازت دعا کن سرطان سینه نداشته باشم.التماست میکنم😭😭😭

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜