2777
2789
عنوان

نمیدونم درددله یا کمک خواستن...

565 بازدید | 62 پست

سلام.

دوستان توضیحاتم زیاده، خواهش میکنم اگه براتون سخته نخونید.

دوستان من شهریور ۹۶ عقد کردم.

شوهرم الان سربازه.

کار دیگه ای هم نداره.

ولی یه پولی از خارج قراره بهمون برسه، کارای اینترنتی کرده، که بخاطر این تحریما به مشکل خورده و معلوم نیست کی برسه.

حالا اگه اون پول به موقع برسه، که مشکلمون حله.

ولی اگه به موقع نرسه، میخواستم ازتون بپرسم چیکار باید بکنم؟

ما قرار بود تابستون امسال عروسی کنیم.

ولی پدر شوهرم چون پول نداشت، فوت داییش رو بهانه کرد و عروسیم رو عقب انداخت.

حالا حرف زدیم، گفتن باشه تابستون امسال.

شوهرم از خودش پولی نداره.

ما از اول هم میدونستیم، ولی خودشون بهمون گفتن که رهن خونه و عروسی با ما و میگیرن.

لطفا نگید چرا از اونا انتظار داری.

چون وقتی آدم به یکی قول میده، میشه بدهکارش.

بعد از آذر و اینا بود، که باباش گفت ما مشکلی نداریم اینا از الان برن تالار ببینن و بگیریم، و اردیبهشت هم خونه بگیریم.

ما هم کمتر از دو سه هفته تالار خوب به نسبت ارزون پیدا کردیم، گفتیم.

دیگه طول کشیییییییییید تا حدود دو سه هفته پیش

اومدن و اصلا اون تالار نرفتن و یکی یه تالار که آشنا بود بهشون معرفی کرد، رفتیم دیدیم و گفتیم باشه همینو بگیرید.

قرار شد اونا برن خونشون، بعد من و شوهرم با اون آشنا بیایم قرارداد ببندیم. (آشناشون اون موقع تهران نبود، و خونه ی پدرشوهرم اینا هم حوالی ملایره)

حالا از اون موقع دو سه هفته گذشته، اون بنده خدا هم اومده، ولی چون پول ندارن تالار بگیرن، نمیتونیم کاری بکنیم.

حالا با شناختی که ما از اینا پیدا کردیم، فهمیدیم که رو حرفشون واینمیستن و نمیشه رو حرفاشون حساب کرد.

حالا بابام میخواد جهیزیه رو بگیره، تا گرون تر از گرون تر نشده...

ولی با صاحبکارش که حرف زده، اون بهش گفته که ببین با اینایی که تو تعریف کردی، اینا حتتتتی اگه خونه هم بدن، که نمیدن، در بهترین شرایط، تا آخر سربازی دامادت خرج خونه ی اونا رو هم تو باید بدی...

شده بری یه اتاق خونتو خالی کنی بدی به اینا، خودتون تو هال زندگی کنید، بهتره تا اونجوری تو خرج بیفتی...

حالا بابام همش میگه نمیدونیم چیکار کنیم.

خب بیایم خونه بگیریم، فلان کنیم، بیسار کنیم، خرج بدیم... نمیشه که.

منم دیگه دارم دیوونه میشم.

هر روز که میگذره واسم عذابه.

دوران عقد که طولانی بشه همه میدونن چقدر بده.

حالا این طولانی ما، به این چیزا هم خورده.

تو رو خدا نگید چرا زن آدمی که سربازی نرفته شدی و اینا...

دیگه شدم...

گول خوردم، ولی شدم. 

کتکمم نزده که بگم این زندگی رو تموم کنم بهتره.

پس لطفا درباره چیزی که گذشته حرف نزنید.

الان به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

دارم دیوونه میشم.

من خودم قرص اعصاب میخورم.

یکم بهتر شده بودم، دوباره دارم بدتر میشم.

نه مامانم، نه من، قبول نمیکنیم تو خونه ی بابام زندگی کنیم.

ولی خب پس چیکار کنیم؟؟؟

بابام جهیزیه رو نمیخره به هوای اینکه اینا رو حرفشون نمیشه حساب کرد.

حقم داره...

میگه این همه پول بدم،آخرم خاک بخوره فقط.

نمیدونم واقعا پول خونه رو میدن یا نه.

ولی فعلا که حتی ۵ تومان هم ندادن که بتونیم تالار رو رزرو کنیم.

شما جای من باشید چیکار میکنید؟؟؟؟

عروسی هم نمیتونیم نگیریم.

چون من نه جشنی داشتم، نه لباسی پوشیدم، فققققط بخاطر اینکه از بچگیم فقط جشن عروسی رو دوست داشتم تو جشنای ازدواج.

اگه نگیریم از فردای شروع زندگیمون فقط و فقط میشه حسرت واسم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

عزیزم بذار یه چیزی بهت بگم. اکثر اوقات وقتی پسری خودش چیزی نداره رو خانواده ش فشار میاره که زود باشین عروسمیون رو بگیرین و کمک کنین. دیگه اون عروسم که خوشحال و خرامانه نمیدونه وعده های خانواده همسر به خاطر فشارای پسره س نه چیز دیگه.

هیچ وقت شده به این فکر کنین که اون خانواده فقط یه دونه پسر نداره که همه دار و ندارشون رو بدن خرج عروسی اون ؟! بچه های دیگم هستن آخه

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بذار یه چیزی بهت بگم. اکثر اوقات وقتی پسری خودش چیزی نداره رو خانواده ش فشار میاره که زود باشی ...

چقد امضات عاليه 

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣

من متنفرم کسی بهم کمک کنه چرا چون تا آخر عمر باید مدیون‌ باشی 

به قرآن خونمون سوخت  20 میلیون خرج خونه کردیم سال94 به غیر از اسباب  اساسیه که کم کم خریدم ولی 1000 تومنم از کسی نگرفتم همه رو غرضی انجام دادیم بهد پولشون دادیم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
به نظرم بهتره جهيزيه رو بخريد چون خاك بخوره بهتره تا هي گرونتر بشه ! قصد جدايي هم كه نداري !

دیگه دست من نیست آخه...

بابامو چجوری راضی کنم؟؟؟؟؟

از وقتی عقد کردیم داریم همینو میگیم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

خونه بابات اینا که به هیچ وجه زندگی نکنین حتی اگه مجبور شین چادر بزنین. نهایاتا دیرتر عروسی بگیرین اشکال نداره یه سال بیشتر عقد کرده بمونین بهتره تا خونه بابات زندگی کنین.

جهیزیه هم بابات بگو بخره خاک بخوره بهتره تا گرون شه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خانواده همسرمنم اینطوربودن حتی شام پاگشای منوخانوادمو تامرغ وبرنجشوو...شوهرم خودش خرید یه هزارتومنی بهمون کمک نکردن که هیچ طلبکارم هستند،اومدن خواستگاری باباش وخواهرای شوهرم انقدر قشنگ حرف زدن که إل میکنیم بل میکنیم ولی همش حرف بود حتی شوهرم باپول خودش میخواست عروسی بگیره نمیذاشتن چقدر سرعروسی دعوا وقهرکردیم چون پدروبرادربزرگش نمیزاشتن بلاخره بعد۳ سال نامزدی شوهرم عروسی گرفت با خرج خودش بازم توقع داشتن پول شاباشموبدم به پدرشوهرم چون موبایلمو عوض کردم ناراحت شدن بگوشم رسید .......