2777
2789
عنوان

دارم نی نی دار میشم هورااااا

515 بازدید | 40 پست

من چهارساله که ازدواج کردمو و از اول هم بچه میخواستم،دوسالو نیم پیش یه سقط بد داشتم،من مشکلی نداشتم مشکل از شوهرم بود که واریکوسل داشت،شیش ماه پیش عمل کردو،خدارو هزار مرتبه شکر بعد از این همه چشم انتظاری مزد صبر و توکلمو گرفتم

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم انشاالله که به سلامتی بغلش کنی 

برامنم دعا کن 😘😘😘😘

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

نی نی دار

رو نی نی یار خوندم😂

فک کردم داری نی نی یار میشی😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

چن روز که عقب انداختم شک کردم تو روز ولنتاین بی بی چک گذاشتمو دیدم که دوتا خط انداخت ولی همش باورم نمیشد،جمعه رو بسختی گذروندم صبح شنبه با کلی ترس و استرس رفتم آزمایشگاه اون دوساعتی که منتظر بودم که جواب آماده شه به اندازه دو سال گذشت ولی وقتی که مسئول آزمایشگاه گفت مثبته دوست داشتم بشینم همونجا و زار بزنم

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

عزیزم مبارک باشه به سلامتی ان شاءالله نی نی سالم وصالح

پس زود تند سریع امضاتو عوض کن والتماس دعا منم دلم شاد بشه ممنون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

✔️مامانایی که نی نی یا تو راهی دارند بشتابند. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 

🔴 توجه 

🔴 توجه 

🔴 توجه 

✅ زیباترین سیسمونی سال 

✅ شیک ترین و لوکس ترین سیسمونی 

✅تولید و عرضه کننده سرویس سیسمونی عمده و تکی 

✅با بهترین کیفیت 

✅با قیمت های باور نکردنی 

✅ همه چی زیر قیمت بازار قیمت ها و کیفیت کار ما را مقایسه کنید. لینک کانال👇👇👇👇 sismooni_za@