2777
2789

سلام من ۶ ساله ازدواج کردم و یک فرزند دارم شوهرم همش دنبال دوست دختریابیه

کار یکی دوبار نیست و خیلی تکرار شده الان سه ماهه باهاش قهرم ولی تو خونه موندم

موقعیت اجتماعی و اقتصادی خودم و همسرم خوبه خیلی به جدایی فکر میکنم ولی خانوادم میگن به خاطر بچت صبر کن خودم تک فرزندم و دوست ندارم پسرم تنها بمونه شوهرم عاشق بچه است حضانت بچه رو هم دارم

کسی بوده که گذشت کرده باشه و راضی باشه؟

چقدر خوبه که حضانت بچه تو داری 

با این موقعیت چرا جدا نمیشی؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم من خیانت تنها چیزیه که گذشت و فداکاری شاملش نمیشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

موقعیت اجتماعی و اقتصادی خوبی که دارید حضانت بچه رو هم دارید پس چرا بمونید؟

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

خیلی ممنونم دوستان

قصد بی ادبی ندارم ولی اینکه گفتم فقط خانمهای با شرایط من بیان به خاطر اینه که تا آدم سرش نیومده نمیفهمه

پای یک بچه در میونه و رابطه پدر فرزندی که اصلا بد نیست

من گذشتم....با اینکه نمیخواستم برای بار دوم باردار شدم ...سخته اما همش میترسم برم پسرم ناراحتی بکشه ...

عزیزم الان راصی هستی از گدشتی که کردی؟ بچه هات راصین؟

خواهر من گذشت کرد و بچه دومم اورد ک متاسفانه بزرگترین اشتباه زندگیش رو کرد ب حرف پدر مادرمم حتی گوش ...

آخه یکی از دوستان من جدا شده و خدا رو شکر زندگی خوبی هم داره ولی میگه برای پسر هیچ کس پدر نمیسه میگه هر وقت پسرم رو میبینم دلم کباب میشه.

من بابام خیانت نکرده استارتر ولی مادرم همیشه میگه بخاطر شماها باهاش زندگی میکنم به نظرم طلاق بهتر از ...

قربونت برم آخه شما تجربه زندگی بعد طلاق و احتمالا ناپدری و نامادری رو ندارین همه میگن اون سخت تره