2777
2789

بچه هامنم داریم خفه میشم اصلا سستم تو روخدا برای خوانوادم دعاکنید قرض سنگین دارن لطفا امضا موبخونیین 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
واااای ن چیکار کردی بس؟😳😳😔

هیچی داشتم میترکیدم انقدر داد زدم گریه کردم صدام دنمیاد چشامم کاسه خونه

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توأم عزیزم امروز از شوهرم خیانت دیدم😢😭دارم میمیرم

ووای مردا چرا اینجوریشدن من چهار ساله  خیانت میبینم قلبشم یباز دیدم جمعا هشت ساله دیشب  هم رژلب پیداکردم تو جیب کاپشنش لابد میخوادبده دوست د خترش 

ولی با تمام مشکلاتی که دارم امیدم از دست نمیدم گلم امید تنها چیزیه که سرپا نگهم داشته 

من نمیتونم امیدوار باشم من خیلی وقته بریدم از حدا هیچی نمیخوام فقط منو ببره پیش خودش . توی این دنیا هر چی صاف و ساده تر باشی زندگیت سخت تره 

درسته ممکنه خیلیا مشکلاتشون بیشتر از من باشه ولی هر کسی ی ظرفیتی داره

منم گاهی کم میارم ولی بازم پا میشم من چند نمونه را میگم سال ۸۸ باردار شدم ماه دوم افتاد سال ۸۹ باردار شدم دوقلو تو ماه ۶ مردن بگذریم چقدر اذیت شدم درشون بیارم سال ۹۰ پسر دار شدم تو سال ۹۳ فهمیدم پسرم اوتیستیکه تو کشوری که هیچ اطلاع درستی از اوتیسم ندارن جامعه و از اون سال داریم میریم کلاس و کلاس با وجود مشکلات مالی و غیره گاهی کم میارم خسته میشم کلاس های مختلف تو جاهای مختلف شهر تو ترافیک ولی خب باید رفت زندگی جریان داره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تعریف کنید چی دیدین از خیانت شوهراتون؟ ماشالا هممون هم زخم خوردیم از خیانت... تمومی هم نداره داستان ...

من عکسشو رو گوشیش دیدم گفتم کیه حتی گریه‌ هم کردم گفت بخدا از تو تل اینا سیو شده نمیشناسمش دور از حون خودمو بچم قران اورد دستشو گذاشت روش گفت ن میشناسم ن میدونم کیه هفته بعدش باباش راهی بیمارستان شد کم مونده بود بمیره باباش بخدا😔😔😔

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌

ههممون یه روزی این حس بدو تجربه کردیم میخوام بگم با فکر کردن به مشکلات این حس و بیشترش نکن پاشو همین الان اگه واقعا میخوای حالت خوب بشه و حاجتت روا بشین یه گوشه صلوات بفرس مطمئن باش خدا هیچ دل شکسترو که امیدی به جز خودش نداره رو  ناامید نمیکنه فقط به خودش تکیه کن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

فقط تو هر شرایطی امیدتون نگه دارید 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من چندبار چیزای ریز ریز ازش دیده بودم ولی وقتی مطمئن شدم که رابطه جدی با یکی داره ازش جدا شدم. 

یه سال و نیمه که طلاق گرفتم ازش.... کاش اونروز لعنتی نرفته بودم سر گوشیش... آدم خوبی نبود ولی حداقل بابای بچه ام بود... 

اگه خوبیای شوهرتون اینقدری هست که بتونین خیانتشو ندیده بگیرین و زندگی کنین ببخشینش. 

منم گاهی کم میارم ولی بازم پا میشم من چند نمونه را میگم سال ۸۸ باردار شدم ماه دوم افتاد سال ۸۹ باردا ...

ان شا الله مشکلاتت حل بشه پرهام کوچولو هم خیلی زود سالم و بی مشکل بشه . شما هم برای خواهر من دعا کن  . من هم زندگی خودم پر از مشکله هم خواهر مجردم مریضه که پدر و مادرمم درگیر کرده . توی هیچ موردی کاری از دستم برنمیاد خسته شدم .خیلی درد داره برای مشکلی که ازش زجر میکشی سرکوفتم بشنوی

تعریف کنید چی دیدین از خیانت شوهراتون؟ ماشالا هممون هم زخم خوردیم از خیانت... تمومی هم نداره داستان ...

من که از هشت سال پیش شروعشد ....بعدیادم رفت دوباره چهارسال از یه جایی فهمیدم که ...بله تا الان تمومی هم    نداره ....همش توکیفش ک..اندوم  قرص پیدامیکنم دیگهعاجز  شدمرابطه جنسیمو قطعکردم ه محبتی نه توجهی.... شبها میترسم که بیاد سراغمازش       متنفرم ودیشب و.جیبش رژلب پیداکردم....هردم از این باغ  بری میرسد ....ازهمه ادمها متنفر شدم.کاندوم کم بود رژلب هم اضاف  شد