2777
2789
عنوان

سوال؟؟فقط فقط خانوماي متأهل بيان .

3630 بازدید | 37 پست

سلام خانوماي عزيز،ببخشيد دوستان ي سوال .ممنون ميشم جواب بدين.و اينك عذرخواهي ميكنم اين سوالو ميپرسم چون حضوري روم نميشه بپرسم از كسي.سوالم:اينك ما تقريبا ي ماه پيش تو ي ساعت ٥بار رابطه داشتيم و كلا تو اون روز تعداد رابطه ٨بار شد.منم هر ٨باار كامل ا ر. ض ا شدم .ولي بعد اون روزاي ديگ ك رابطه داريم من ديگ ا ر ض ا نميشم يا به سختي ميشم حتي حس ميكنم بعد اون رابطه شكل واژن تغيير كرده.همچين چيزي إمكان داره  ك رابطه زياد تو ي روز اين مشكلو إيجاد كنه.؟؟ممنون ميشم جواب بدين چون خيلي نگرانم ك اينجور شده

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشی دلاور.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

سعی کنید بیشتر از یبار و دوبار تو یروز نشه اره پشت سر هم برا خانم مضره . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

تجربه ندارم😑😑😑

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...