2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط اکتی پور میزنم 

عالیه.

اینترنتی دیجی کالا،روبان،خانومی،مو تن رو 

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اکتی پورقیمتش خیلی رفته بالا

بله نسبت به حجمش خیلی گرونه😐

ولی عالیه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
من فقط اکتی پور میزنم  عالیه. اینترنتی دیجی کالا،روبان،خانومی،مو تن رو

چنده؟از سایت روبان هرکاری کردم نتونستم بخرم دیجی کالا هم انگار گرون تر از بقیه جاهاس خانومه هم چند مدل بیشتر کرم پودر نداشت☹☹

😊😊
چنده؟از سایت روبان هرکاری کردم نتونستم بخرم دیجی کالا هم انگار گرون تر از بقیه جاهاس خانومه هم چند م ...

اتفاقا من همین حالا داشتم سایتا رو چک میکردم اکتی پور دیجی ۱۰۸بود انگار 

بقیه جاها۱۲۸😐

ولی گاهی وقتا هم دیجی گرونتر میزنه.

روبان اول عضو شو بعد تو برند ها برند نوروا رو جستجو کن بعد سفارش بده

اتفاقا من همین حالا داشتم سایتا رو چک میکردم اکتی پور دیجی ۱۰۸بود انگار  بقیه جاها۱۲۸😐 ولی گ ...

حالا باز چک میکنم مرسی ولی روبان همش هنگ میکنه ارور میده چرا نوروا؟

😊😊