2777
2789

من تازه بچه دار شدم و خیلی هم برا بچه ام وقت میذارم و مطالعه میکنم و  حساسم روش و سر هزچی تحقیق میکنم که چه کاری درسته.. 

ولی خانواده  شوهرم خصوصا مادر شوهر همش درحال نظر دادنه یه جوری حرف میزنه انگار من هیچی بلد نیستم اسم جاعوض کردن میاد میگه باید خشکش کنیاااا میگم خشک میکنم دوباره زنگ میزنه میگه باید خشکشکنی... شیرخشک نده دخترای من تا دوسال شیرخودشون دادن و صد بار میگه درحالی که میبنه دارم شبر خودم میدمااا بعد تا گریه میکنه میگه هر وقت گریه میکنه که گشنش نیست ممکنه جاشو خیس کرده بلشه ممکنه دلش درد کنه انگار من نمیفهمم چشه بچه... مدام اینجوری کن صوتشو باید بشوری تو طول روز ماساژ بدی..... حموم باید بره کثیف شده... از مامانم ایراد میگیره وا چرا بوسش کردی به مامانم میگه من دخترو دقتی پی پی میکرد لالوهای بدنشو با گوش پاکن تمیز میکردم... من بچه هام انقدر تمیز بودن تو ظرفشویی مدام میشستمشون و....

من تو ترافیک بودم بچه ام کثیف کزده بودم تا رسیدم عدضش کردم تا گریه میکرد مادزشوهرم میگفت پاهاش نسوخته....

تو همه چیز نظر میدن و مدام از شوهرم میپرسن و امار ریزو درشت کار بچه رو میگیرن... 

بعد هم تا یه چیز کوچک میگم سریع واکنش نشون میده که من  ابنجوری بچه داری میکردم اونجوری بچه داری میکردم..که یعنی تو کاری نمیکنی که.... مثلا من از بیمارستان بعد دوروز اومدم با شب قبلش سه شب تمام نخوابیدم اومدم خونه مامانم گفت نخوابیدیم که دوشب تو بیمارستانو زود مادرشوهرم جوااب میده که وا ماهم همین جوری بودیم دیگه ماهم این روزا گذروندیم ... بعد هم صدبار دیگه میگه پیش پدرشوهرم که اون موقع من شبها تا دوسال سر هر بجه ام نخوابیدم و تو بغلم تازه راه هم میبردم  

یا مثلا من قبلا اروم ارم غذا میخوردم الان بچه نمیذاره سزیع میخورم داشتم سر شام میگفتم ک من دیگه سریع مجبورم بخورم .... زود بایه حالتی میگه من چی که سع تا بچه بشت سر هم بودن پس من و ببین چه کار میکردم اینا که میگی همش طبیعیه...

در صورتی که من تا جایی که دیدم و شنیدم اصلا بچه داری اینا قبول ندارم حالا چپ و راست نظر میده و سر کوچکترین چیزی نظر میده ....

من شیر خودمو میدم اینا همش میگن که شیر خشک اشغاله ندی همش اینو و اونو مثال میزنن که فلانی شیر خودشو میداد...

پدر شوهرم میگه حواست باشه بچه تا شش ماه باید مادر کنارش باشه هر وقت بیدار میشه مادرشو ببینه...

باید ماساژش بدی صبحهاو....

ببخشید ولی یه جوری میگن انگار من اسگلم بلد نیستم هیچی... 

به نظرتون من باید چه کار کنم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت کن اصلا جواب نده ...فقط یه نگاه اینجوری😒کن 

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

اولشه بزار یکم بگذره می فهمن میتونی از پسش بر بیای

بعد هم بگو باشه رد شو برو حساس نشو

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

خوب شاید بچه ی اول شماست و فکر میکنه که بلد نیستی. یا حساسه و میترسه. شما بجای اینکه حساسیت نشون بدی. هرچی گفت بگو چشم. خودتو خلاص کن. کاری که زن داداش من انجام میده😂

مامانم خیلی حساسه یعنی ه اگه تکون خورد مامانم سریع زن داداشم رو صدا میکنه. حرص میخوره. زن داداش من سلانه سلانه کارهای بچه هاشو انجام میده. هرچی بهش میگیم مامان جان اون میدونه چکار کنه فایده نداره که نداره. اینو میگم. چون مادرم رو میبینم خیلی حساسه و میترسه شاید پادر شوهر سما هم اینطوریه 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

محل نذار،هر چی گفتم فلان کار رو کن انگار نشنیدی بحث عوض کن ،مادرشوهر منم مثل مادرشوهر تویع،مثلا مف فلان کارو کن میگفتن میپرسمی پرسم از خاله ام ببینم اون چی میگ و..

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

به حرفاشون اهمیت نده بگو من اینجوری میکنم بعد هر بار که از خودشون گفتن بگو من اینجوری شیر میدم من اینجوری عوض میکنم من اینجوری بزرگ میکنمشون 

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉
خوب شاید بچه ی اول شماست و فکر میکنه که بلد نیستی. یا حساسه و میترسه. شما بجای اینکه حساسیت نشون بدی ...

میدونه من خودم حساسم رو بچه میخواد بگه که من بیشترربلدم یا کار منو بی ارزش نشون بده که خودش بیشتر زحمت میکشیده