2777
2789
عنوان

زیبا بودن آمبره یا بالیاژ یا سامبره

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امبره زیبا میشه ،برای 20اسفند وقت گرفتم .من این مدل میخوام رنگ بگذارم خیلی دوستش دارم

خیلی زیباست پیشاپیش مبارکتون باشه میشه برام عکس موهاتون بفرستید ببینم تونستن در بیارن این رنگ یا ن 

خیلی زیباست پیشاپیش مبارکتون باشه میشه برام عکس موهاتون بفرستید ببینم تونستن در بیارن این رنگ یا ن&n ...

برای 20اسفند ماه?باشه سیو میکنم تاپیکتون رو ارسال میکنم براتون 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

دوست داشتم ناخن کاشت بگذارم😄 .همسرم لاک گرفته میگه بزن😁 ،دلم نیومد دیگه ناخن بگذارم ناخنم رو مرتب میکنم لاک میزنم .وگرنه ناخن هم بکاریم با مدل مو امبره محشر میشه😍..

من سرچ کرده بودم گفته بودن بالیاژ اینطوره ک 

نه دیگه این عکس ها ک تاپیکتون هست امبره است دیگه .موهای بالا برای خودتون هست پایین دکلره میشه رنگ روشن .عکس ک ارسال کردم امبره بود .تو پیجش زده بود .شاید تعریف من اشتباه است .به هر حال این عکس ها محشرن

دوست داشتم ناخن کاشت بگذارم😄 .همسرم لاک گرفته میگه بزن😁 ،دلم نیومد دیگه ناخن بگذارم ناخنم رو مرتب ...

راستش من میترسم از کاشت ناخن ب خاطر موادش وگرنه خیلی دوس دارم کاشت ناخنو من ترجیح دادم موهام رنگ کنم با کاشت مژه چون عاشق مژه بلندم خخخ البته من نوع و شکل ناخنم زیباست از خود تعریف نباشه با لاک قشنگ میشه ولی بدیش اینه میشکنن هی ولی کاشت بهتره 

نه دیگه این عکس ها ک تاپیکتون هست امبره است دیگه .موهای بالا برای خودتون هست پایین دکلره میشه رنگ رو ...

ن درست گفتید شما چون از ریشه تیره میشه تا ساقه ک روشن میشه درست گفتید عزیزم