2777
2789
عنوان

خودخواهی همسرم

238 بازدید | 11 پست

چرا همیشه باید تووو زندگی ما زنا کوتاه بیایم...چقد باید ارزشای زنانگیمونو زیر پا بزاریم که چی مثلا اسمش صبوری و گذشته...!!!...تا عقدیم باید استرس چیزای دیگه داشته باشیم..وارد زندگی میشیم باید واسه اینکه زندگیت آروم بشه یا حرف بشنوی یا بی منطقی و ...وقتیم میخوای مادر بشی باز باید التماس شوهر کنی که بابا دکتر باید بیای .بابا دکتر گفتهبعد قاعدگی یه شب درمیون رابطه داشته باشین...من دوساله جلوگیری نمیکنم که مادر بشم.ولی هر بار سر رابطه و دکتر با شوهرم بحثمه...چرا هر وقت خودشون دلشون میخواد رابطه میخوان...پس من نیازای جنسی و عاطفیمو از کی بخوای...چرا کسی میخواد زندگی کنه اونم با ابرو اینجوری عذابش میدن ...خسته شدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اشتباه میکنی که به خاطر رابطه التماس میکنی و چون بچه میخوای میفهمم اما نکن خواهرم نکن

مردی که تلاش نمیکنه رو انقدر پرو نکن

بزار خودش بخواد و التماست کنه بعدا هم بچه میاد

کمکت نمیکنه و میگه خودت خواستی به من چه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

مثل من☹ از چن ماه قبل رفتم کلی دکترو آزمایشو قرصو ورزشو .... برا اقدام. اون ماهی ک قرار بود یشب درمیون باشه زد زیرش ک الان بچه نمیخوامو فلان.... منم دیگه بیخیال شدم. 

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
من عاشق شوهرمم عاشق زندگیمم ولی نمیفهمه...چرا اخه من یکی زن شدم...کاش سنگ بودم 

باید رویه رو عوض کنی

دیدی که اینجوری بودی و چی پیش رفت

از الان دیگه فکر بچه رو از سرت بیار بیرون

بزار شوهرت دنبال تو بدوعه نه تو

خواهرانه بهت میگم اگه بچه دار هم بشین اونوقت همش دعوا دارین سر بچه که شوهرت کمکت نمیکنه

بزار انقدر دلش هوس بچه کنه که التماست کنه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

مگه آدما از هم چی میخوان....من وقتی بهم محبت میکنه یادم میره گرسنم بود یان ...حتما میگن چرت و پرت میگه...ولی واقعا دیوونه شدم...وقتی سرد بشم دیگه این زندگی چه فایده داره آخه..مگه خدا خودش نمیگه جفت آفریده در کنار هم آرامش داشته باشن...ما که دوست بودیمو همو میخواستیم...اخه یعنی چی