2777
2789
عنوان

فعالیت بدنی خانمهای باردار

598 بازدید | 34 پست

سلام خانمای گل و دوست داشتنی

چند روزی بود دلم میخواست این تاپیک رو ایجاد کنم ولی مشغله زیاد این اجازه رو بهم نمیداد تا امروز به مدد آنفولانزا خونه نشین شدم...

بریم سر اصل مطلب

چند روز پیش داشتم تو پیج شبنم شاهرخی میچرخیدم و کارهایی که در دوران بارداری انجام میداد و تمرینهاش رو نگاه میکردم و تحسینش میکردم که بارداری براش یه امر عادی بوده و باعث نشده برنامه زندگیش به هم بریزه و تمام مدت بخواد به دلیل باردار بودن خودش رو از فعالیت بدنی محروم کنه، البته من در اطراف خودم هم چنین تجربه ای رو شاهد بودم، خواهر همسرم که به دلیل دیابت نوع اول تحت نظر پزشک باردار شد و در طول مدت بارداری علیرغم تمام حرفهایی که اطرافیانش میزدن که باید استراحت کنی، بچت سقط میشه و ... ایشون به حرف دکترش گوش کرد و تا روز اخر فعالیت بدنی، ورزش و پیاده روی داشت و الان هم یه دختر کوچولوی سالم و نازنین داره... میدونم که عده ای از خانمها طبق دستور دکترشون باااااید استراحت کنند، ولی واقعیت اینه که افرادی که چنین نیازی ندارند و میتونن به زندگی عادیشون ادامه بدن بیشتر از کسانیه که ناگزیر به استراحتن... میخوام شما هم بیاید و از توانایی بالای خودتون بگید، اینکه هم زمان با پرورش یه موجود نازنین در وجود خودتون همچنان پر انرژی و فعال بودید و یا هستید. امیدوارم این تاپیک پر از انرژی مثبت تک تکتون بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ماه چهارم بارداریم هر روز 3 کیلومتر پیاده روی میکنم، الان که تقریبا اواخر بارداریمم هم پیاده رویم رو بیشتر کردم هم دوچرخه ثابت میزنم😊

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

ی نفر اینجوری بوده

تعمیم ندید به اکثریت لطفا

اینقدر مشکلات زیاد شده ک باید حسابی مراقب بود

این خانم قبلش هم ورزش حرفه ای می کرده نه اینکه الان تو بارداری این کارو شروع کنه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
من از ماه چهارم بارداریم هر روز 3 کیلومتر پیاده روی میکنم، الان که تقریبا اواخر بارداریمم هم پیاده ر ...

عاااالی...من مطمئنم خیلی از خانمای عیرباردار هم چنین فعالیتی ندارن😂😂😂

راستش من چون بعد ۶ سال باردار شدم خیلی استرس دارم

خونه ام ۳طبقه اس بدون اسانسور  که مجبورم هرروز کلی پله برم

تصمیم دارم از بعد عید که هوا خوبه هرروز یه ساعت پیاده روی کنم که نی نی سرما نخوره

اما فعالیتام مثل قبله، یه خانم با تجربه ای گفت هرچقدر تحرکت بیشتر باشه خونرسانی بهتره و بچه بهتر وزن میگیره و زایمان راحت تر، اگر استراحت باشی همیشه خودت چاق میشی و جنین ریز 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ی نفر اینجوری بوده تعمیم ندید به اکثریت لطفا اینقدر مشکلات زیاد شده ک باید حسابی مراقب بود این خا ...

صد در صد درست میفرمایید، من هم منظورم این نیست که همه در طول بارداری ورزش حرفه ای بکنن، ولی نیازی هم نیست از فعالیتهای عادی پرهیز بشه مگر طبق دستور پزشک

عاااالی...من مطمئنم خیلی از خانمای عیرباردار هم چنین فعالیتی ندارن😂😂😂

کلا اینجا مده وقتی خانومی باردار میشه کلا به خودش استراحت مطلق بده و به اندازه دو نفر آدم بزرگ غذا بخوره😀😀😀😀😀

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
والا ما از اول فعال بودیم دوهفته دیگم وقت زایمانم دارم خونه تکونیمم میکنم هماتوم داشتم استراحت مطلق ...

امیدوارم همیشه سرشار از انرژی باشید و به سلامتیزایمان کنید

صد در صد درست میفرمایید، من هم منظورم این نیست که همه در طول بارداری ورزش حرفه ای بکنن، ولی نیازی هم ...

اینو ک هر کسی تشخیص میده!

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
راستش من چون بعد ۶ سال باردار شدم خیلی استرس دارم خونه ام ۳طبقه اس بدون اسانسور  که مجبورم هرر ...

حتما تحت نظر پزشک معالجتون باشید و اگر ایشون میگن استراحت، رعایت کنید و اگر میگن فعالیت محدود یا معمولی حتما رعایت کنید، امیدوارم کوچولوتون صحیح و سالم به دنیا بیاد😍😍

اینو ک هر کسی تشخیص میده!

ما خیلی دیدیم که تشخیص نمیدن و بارداری رو معادل استراحت مطلق میدونن حتی اگر پزشکشون بگه باید فعالیت داشته باشن، کما اینکه خواهر همسر من برای کنترل دیابتش ملزم به فعالیت بدنی از سمت پزشک معالجش بود، ولی اطرافیانش، مثلا مادر همسرش میگفت راه نرو، تکون نخور و ... که خوب ایشون به حرف دکتزش عمل کرد