سلام خانمای گل و دوست داشتنی
چند روزی بود دلم میخواست این تاپیک رو ایجاد کنم ولی مشغله زیاد این اجازه رو بهم نمیداد تا امروز به مدد آنفولانزا خونه نشین شدم...
بریم سر اصل مطلب
چند روز پیش داشتم تو پیج شبنم شاهرخی میچرخیدم و کارهایی که در دوران بارداری انجام میداد و تمرینهاش رو نگاه میکردم و تحسینش میکردم که بارداری براش یه امر عادی بوده و باعث نشده برنامه زندگیش به هم بریزه و تمام مدت بخواد به دلیل باردار بودن خودش رو از فعالیت بدنی محروم کنه، البته من در اطراف خودم هم چنین تجربه ای رو شاهد بودم، خواهر همسرم که به دلیل دیابت نوع اول تحت نظر پزشک باردار شد و در طول مدت بارداری علیرغم تمام حرفهایی که اطرافیانش میزدن که باید استراحت کنی، بچت سقط میشه و ... ایشون به حرف دکترش گوش کرد و تا روز اخر فعالیت بدنی، ورزش و پیاده روی داشت و الان هم یه دختر کوچولوی سالم و نازنین داره... میدونم که عده ای از خانمها طبق دستور دکترشون باااااید استراحت کنند، ولی واقعیت اینه که افرادی که چنین نیازی ندارند و میتونن به زندگی عادیشون ادامه بدن بیشتر از کسانیه که ناگزیر به استراحتن... میخوام شما هم بیاید و از توانایی بالای خودتون بگید، اینکه هم زمان با پرورش یه موجود نازنین در وجود خودتون همچنان پر انرژی و فعال بودید و یا هستید. امیدوارم این تاپیک پر از انرژی مثبت تک تکتون بشه.