2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین ولش میکردین!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه...بعدا اگه باهاشم ازدواج کنی میگه دخترا منو میخوان

الانم همش میگه

مثلا میگه تو خیابون دختره بهم چشمک زد

و فلان

همه منو میخان

همه دنبالمن

یکم بخاطر قیافش خیلی ازخود راضیه

دقیقا خودشم همش میگه من ب صرف رابطه جنسی با دخترا دوس میشم ولی از من تاحالا چیزی نخاسته ک قطعا اگ ...

مطمئن باش اینی که اینقد رابطه داشته ذهنیتش از دوستی راطه بوده  فردا از توهم رابطه میخواد و اگر قبول نکنی امکان خیانتشم هست.....اینجور پسرا فقط باید با یکی مثل خودشون دوست بشن نه کسی مثل شما عزیزم........

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
بابد ببینی دلیل اینکه ار روابط قبل از شما برات تعریف میکنه چبه؟ چند وقته باهاش آشنا شدی؟

ن خودش اصلا دوس نداره تعریف کنه

من یادم میوفته مدام میگم دلت واسه قبلیا تنگ شده

اونم میگه گذشته مهم نیس و خر میکنه منو

یه ساله باهاش اشنا شدم

قبل اینک باهم دوس شیم تو ی گروه تلگرامی بود و اونجا داش از رابطه هاش تعریف میکرد

منم اع ذهنم پاک نمیشه

الانم همش میگه مثلا میگه تو خیابون دختره بهم چشمک زد و فلان همه منو میخان همه دنبالمن یکم بخاطر ...

به خاطر این حرفایی که توی این پست گفتی قطعا ترکش میکردم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ن خودش اصلا دوس نداره تعریف کنه من یادم میوفته مدام میگم دلت واسه قبلیا تنگ شده اونم میگه گذشته مه ...

اول اینکه اصلا نباید بپرسی 

دوم اینکه درسته با شما یکساله رابطه نداره اما احتمالش زیاده نیاز حنسیشو با افراد دیگه برطرف کنه چون کسی که میگه بهم چشمک میزنن نرمال نیست