2777
2789
تو این دوره زمونه آدمی که تپله انگار خیلی زشته😣

خوب سعی کن تپل نبلشی فقط مرگه چه چاره نداره .چاقی زشت نیست اما تناسب اندام اعتماد بنفس خیلی زیادی میده.

تا خدا با من است زمانه با من است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه زیاد نمونه اش خود من  تپلم اما صورتم شبیه هانیه توسلی  خیلی هم توی مجردی پیشنهاد ...

خوشبخت باشی گلم..من تیروئیدم فوق العاده کم کاره خیلی ورم کردم..چند کیلویی..اگه دوست داشتی بگو گلم

آره خوش‌سر زبون بودن خیلی خوبه اما من زبونم ندارم لامصب

لبخند دائمی که داری....رژیمم که میتونی بگیری ....یه زن یه مغناطیس جذابیت دور خودش داره که همه رو می‌تونه به سمت خودش بکشه به شرطی که خودت خودتو قبول داشته باشی 

چندکیلواضافه وزن داری مگه؟

لبخند دائمی که داری....رژیمم که میتونی بگیری ....یه زن یه مغناطیس جذابیت دور خودش داره که همه رو می‌ ...

تیروئید کم کار دارم ورم کردم..قرص‌میخورم اما شدیده کم کاریم هی دارم ورم میکنم

خوشبخت باشی گلم..من تیروئیدم فوق العاده کم کاره خیلی ورم کردم..چند کیلویی..اگه دوست داشتی بگو گلم

منم تیروئیدم کم کاره از نوع هاشیماتو، حدود ۲۰ کیلو اضافه دارم 😁😁😁۷۵ کیلو هستم ناقابل با قد ۱۵۷

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
تیروئید کم کار دارم ورم کردم..قرص‌میخورم اما شدیده کم کاریم هی دارم ورم میکنم

درمان داره دیگه گلم

من ۷۰کیلوبودم باقد ۱۶۳بعد دوتا زایمان 

الان شدم ۵۸بارژیم کلی اعتماد به نفس گرفتم 

اینم بگم خواهرم ۱۰۰کیلو هست ولی اینقدر که خوش اخلاقه تااون نباشه بهمون خوش نمیگذره همه ش هیکل وظاهر نیست

عززززیزم بیا بغلم 😘 انشالله تو هم خوش اخلاقی بهترم میشی

فدات عزيزم 😛ً 

نه بابا اعصابم ضعيفه قبل ازدواج گند اخلاق بودم الان بدتر شدم شوهرم پنج دقيقه كاري كه گفتم دير انجام بده ميخورمش 😣 

با زنا خيلييييي خوبم همش بگو بخند و عالي رابطم با مردا صفره بخصوص شوهرم و نزديكام حتي دايي و پسر خاله و پسر دايي و اينا 

😔

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
فدات عزيزم 😛ً  نه بابا اعصابم ضعيفه قبل ازدواج گند اخلاق بودم الان بدتر شدم شوهرم پنج دقيقه ك ...

منم شبیه شمام 

انگار هورمون تستسترونمون بالاس 😂البته منبع پزشکی نداره حرفم خودم میگم 

خدا با ماست❤️😍
منم شبیه شمام  انگار هورمون تستسترونمون بالاس 😂البته منبع پزشکی نداره حرفم خودم میگم

خدا به اطرافيان صبر بده 😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي