2777
2789

خیلی اعصابم بهم ریختش برای وزن دخترم نمیدونم دیگه چکار کنم ده ماهشه اگه وزن گرفته باشه7:5 کیلو شده اگه کسی راهکار داره بهم بگه خسته شدم خیلی سخته ببینی  از پنج ماهگی تا الان دویست گم وزن کرده باشه به خدا دعاتون میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نمیبریش دکتر دخترداییه منم همینجوری بود از وقتی شروع کرد به دندون دراوردن دیگه وزن نگرفت دکتر ...

دکتر خوب تو کرج میبرمش دو تا متخصص خوب میبرمش ولی هیچ کمکی نکردن فقط ویتامین میدن و ازمایش

اره عزیزم از نوزادی کنار شیر خودم شیر خشک خورد ولی الان که بیشتر حالیش شده بیشتر شیر خودم رو د ...

خوب چه بهتر ببین اگه خوشش میاد بهش سرلاک بده

شربت اهن و ویتامینش هم به موقع بده

شربت زینک هم خوبه امازیرنظر پزشک بده

حریره بادام هم خوبه

خودتو بیشتر به غذات برس 

خانمها من توکارمیکس مونتاژ فیلم و عکسم کسی خواست بیاد خصوصی 

ببین عزیزم من دو تا دختر بزرگ کردم 

دو تا شون هم فوق العاده بد غذا بودن سر اولی همش در حال غذت درست کردن بودم باورت نمیشه روزی سه چهار بار غذاهای مختلف درست می کردم بلکه یه ذره بخوره فقط و فقط شیرمو می خورد به هر ترفندی می ذاشتم دهنش تف می کرد و چون همیشه گرسنه شب تا صبح همش بیدار لود و نق میزد  . انقدر می نشستم گریه می کردم چشمان باد میکرد مادرم می گفت یه روزی این کارتو یادت می افته خندت می گیره یکی از اقوام دورمون بهم توصیه کرد سیب زمینی سرخ کن بهش بده . چند بار سرخ کردم نمک زدم بهش دادم دیدم می خوره .گهتم نه ضرر داره .تازه خاصیتم نداره فقط می خواستم به هر زوری باشه گوش و مرغ و برنج بهش بدم خلاصه سر اولی هم هونو زجر دادم هم خودمو . به دختر دومم که رسید این داستان تکرار شد چند ماهی هرشب سیب زمینی سرخ کردم بهش دادم . هم خیلی خوب می خورد هم سیرش می کرد یه کم که وزن گرفت دیگه خودش کم کم به غذا افتاد . 

امتحان کن نتیجه می گیری بعضی موقعاباید  بین بد و بدتر انتخاب کنی

انشالله دخترت که وزن گرفت بگو خدا پدرشو بیامرزه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮