2777
2789
عنوان

سوزش و پماد کلوتریمازول

25947 بازدید | 22 پست

سلام عزیزا من هفته بیست بارداری هستم یه هفتس سوزش شدید واژن دارم پیشه ماما رفتم پماد کلوتریمازول داد  بیمارستانم رفتم ازم ازمایش گرفتن گفتن عفونت قارچیه بازم بهم پماد کلوتریمازول دادن ولی اصلا روم تاثیر نداره تازه وقتی استفادش میکنن سوزش و درد میگیرم چه کنم با این درد ؟شبا تا صبح نمیخابم از درد انگار توش فلفل ریختن😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین پماده  خودتو بشور با صابون قشنگ  بعد خشک کن بیا این پمادرو بزنروی واژن تو نزن فق ...

همه این کارایی که گفتین انجام دادم به خدا انگار خوب بشو نیس شبا از درد گریه میکنم😖

همه این کارایی که گفتین انجام دادم به خدا انگار خوب بشو نیس شبا از درد گریه میکنم😖

هیچ قرصیو نخور 

هیچ دارپییم نخور

باید مرتب استفاده کنی شب خابیدنی

ماست پروبیوتیک بخر از سوپر مارکت بخور 

تحمل کن تا خوب شی

خاله من اینجور شد ایتو و امتحان کن خوب خوب میشی 

یه جعبه نوشابه تمیز بشور درشو و چن تا سوراخ بزن بعد پر اب گرم کن و یه قاشق غ سر پر جوش شیرین بریز و تکون بده بعد دستشویی خودتو و تمیز بشور و بعدش بماش به واژن عااالیه