2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم محترم چرا شما از چيزي كه اطلاعي نداريد صحبت ميكنيد.من وكيل هستم الان خوندم نوشتي درخواست طلاق ن ...

QUOخانوم وکیل بنده 4ساااال پدرم دراومد تو دادگاه طوری ک از 21سالگی تموم موهام سفید شد.خنده ت نگیره درخواست طلاق بده کل مهر تعلق نمیگیره و بچه رو بهش نمیدن .تنها راهش درخواست مهریه س باید بگه مهرمو میخام زندگیمم میخام.

نتیجه گیری:شما فقط چندتا واحد پاس کردین امیدوارم ب هدف والات برسی خانوم وکیل اینده

احساس ضعف و تحقیر نمیزاره هیچ کاری بکنم

درکت میکنم احساس تحقیر باعث میشه آدم نتونه هیچ کاری بکنه ولی با این حست مقابله کن بلند شو به خودت یاداوری کن که چقدر قوی هستی فقط کمی اعتماد به نفس میخوای انقدر ازش نترس

اره گلم    خیلی ام خوشگلم    ولی چه فایده

شما پزشکی؟ اون پزشکه. بعد شما اومدی اینجا راه حل میخوای. اون هم اینجوری با شما حرف زده؟ واقعا راست میگی؟

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
QUOخانوم وکیل بنده 4ساااال پدرم دراومد تو دادگاه طوری ک از 21سالگی تموم موهام سفید شد.خنده ت نگیره د ...

دقیقا همینی هست که شما میگی.باید مهریشو بزاره اجرا بدون درخواست طلاق.

تا خدا با من است زمانه با من است .