اخه من خیلی دختردوس داشتم ولی خدابهم ندادناشکری نمیکنم بازم شکرولی همش ته ته دلم میگ ناراحت نباش بچت ...
یکی از اقوام شوهرم تا 7ماهگی بهش گفتم بچه اش پسره , همه لباس ها رو هم پسرونه گرفته بود , بعد بهش گفتن دختره , دختر هم بود , البته همه سونوها رو پیش یه دکتر رفته بود , شاید اگه چندتا دکتر دیگه رفته بود تشخیص میدادن پسره
تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪 گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
اخه من خیلی دختردوس داشتم ولی خدابهم ندادناشکری نمیکنم بازم شکرولی همش ته ته دلم میگ ناراحت نباش بچت ...
عزیزم دختر پسر فرق نداره فقط سلامت باشه منم بچه اولم دوست داشتم دختر باشه شوهرم دیونه دختربود همش میگفتم دختره رفتم سنو گفت پسره شوک وارد شد بهمون ولی بعدش گفتم نعمت خداست فرقی نداره بعدش ک به دنیا اومد عاشقش شدیم و با هزارتا دختر عوضش نمیکنیم الان نزدیک چهارسالش و دوباره باردارشدم وخدا بهمون دختر داد 😍😍😍😍
خواهرمن میگه تواتاق زایمان با به دختری باهم بودن زایمان که کردن گفتن لباسای بچه رو بیارین میگه اونام به دست لباس صورتی آوردن دکتره به تمسخر گذاشته اخه بچه پسر لباس دخترونه ایناهم هنگ کردن میگه باور نمیکردن میگفتن ما تا نه ماهگی گفتن بچه دختر حالا پسر میگه همه توشک بودن چند ماه پیش زایمان کرد بله امکانش هست
خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم