دوستان خواهر من بیست و چهارسالشه سه ساله ازدواج کرده.بعدازیک سال اقدام طبیعی که موفق نبود بایک دوره تجویز قرص و امپول تو همون ماه اول باردارشد .بچه ها دوقلو بودن و از همون اول یه هماتوم داشت و مرتب لکه بینی و خونریزی شدید.چندین بار سونو گرافی و... همه وضعیت بچه هاروخوب نشون داده بود استراحت مطلق بود ک متاسفاته رعایت نمیکرد و همیشه خونه ی مابود تو خونه ی خودش بند نمیشد. هماتومش یک ماه پیش دفع شد و ماخوشحال ک دیگه حاملگیش پرخطر نیست تااینکه دوشب پیش کیسه ی ابش پاره شده.هجده هفته شه و دکتر میگه باید سقط کنه جفت بچه هارو چون اگربمونن هم بچه ازدست میره هم مادر جونش درخطره.شوهر بی معرفتشم این دوروز ک بستریه حتی نیومدملاقاتش هی داره دلشومیخوره ک بجه هام اردست رفتن تقصیره توئه چون رفتی خونه مادرت استراحت نکردی درحالی ک دکترگفت بخاطر دوقولوبودن وتعداد سونوی زیادش ب کیسه ابش فشاراومده.فردابهش دارو میدن تاسقط کنه منم کنارشم.دوستانی ک تجربه دارن کمک کنن راهنمایی بدن من چکارکنم تا اروم بشه خیلی داغونه... میبینمش میخوام ازغصه بمیرم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهرش شوهره رو پر کرده که اگه زنت استراحت میکرد الان اینطوری نمیشد.
مگه اون دکتره عجبا😐 خود دکتر گفته دلایلش رو... خواهرت واقعا سنی نداره بهش بگو انقدر بخودش فشار نیاره الان باید قوی باشه تا این مرحله رو هم پشت سر بزاره و برای شوهرش واقعا متاسفم اخه ادم که نباید چشم بسته حرف دیگران رو قبول کنه حتی مادرش.
من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...
مگه اون دکتره عجبا😐 خود دکتر گفته دلایلش رو... خواهرت واقعا سنی نداره بهش بگو انقدر بخودش فشار نیار ...
متاسفانه خیلی دهنبینه.یک سالم هست ک بیکاره حتی پول سونو و دکتر خواهرمو ما دادیم ... موندم چطور میخواست تو این شرایط اقتصادی دوتا بچه رو بزرگ کنه زرنگیش فقط برای خواهر منه