دوستان خواهر من بیست و چهارسالشه سه ساله ازدواج کرده.بعدازیک سال اقدام طبیعی که موفق نبود بایک دوره تجویز قرص و امپول تو همون ماه اول باردارشد .بچه ها دوقلو بودن و از همون اول یه هماتوم داشت و مرتب لکه بینی و خونریزی شدید.چندین بار سونو گرافی و... همه وضعیت بچه هاروخوب نشون داده بود استراحت مطلق بود ک متاسفاته رعایت نمیکرد و همیشه خونه ی مابود تو خونه ی خودش بند نمیشد. هماتومش یک ماه پیش دفع شد و ماخوشحال ک دیگه حاملگیش پرخطر نیست تااینکه دوشب پیش کیسه ی ابش پاره شده.هجده هفته شه و دکتر میگه باید سقط کنه جفت بچه هارو چون اگربمونن هم بچه ازدست میره هم مادر جونش درخطره.شوهر بی معرفتشم این دوروز ک بستریه حتی نیومدملاقاتش هی داره دلشومیخوره ک بجه هام اردست رفتن تقصیره توئه چون رفتی خونه مادرت استراحت نکردی درحالی ک دکترگفت بخاطر دوقولوبودن وتعداد سونوی زیادش ب کیسه ابش فشاراومده.فردابهش دارو میدن تاسقط کنه منم کنارشم.دوستانی ک تجربه دارن کمک کنن راهنمایی بدن من چکارکنم تا اروم بشه خیلی داغونه... میبینمش میخوام ازغصه بمیرم...
مادرشوهرش شوهره رو پر کرده که اگه زنت استراحت میکرد الان اینطوری نمیشد.
مادر شهوهرش شاید پیره و هزاااااااااااار تا شاید دیگه
شوهرش چرا باید عقلش رو بده دست یکی دیگه، مردی که تونسته متاهل بشه باید بتونه درست هم تصمیم بگیره، اگه فردا یا توی این موقعیت کنارش نباشه هرررررررررررررگز دل خواهرت باهاش صاف نخواهد شد
خب عزیزم دکتربهش گفته بوده باید استراحت مطلق باشی!باید ازاول میامد خونه مامانت میموند.
بشوهرشم باید بگه تواگرخیلی بفکرزندگی هستی تاخالا کارپیداکرده بودی ...
خدا صبرش بده.
😖😖😖😖😖😖😖😖😖
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.