2777
2789

سلام، من ضعف خونرساني رحم داشتم و چندبار آي وي اف كردم ، ولي متاسفانه ناموفق بود تا اينكه پزشك متخصص راديولوژي دكتر برجيس را معرفي كردند، بعد از سه ماه طب سوزني مستمر انتقال موفق داشتم و الان باردار هستم، دكتر محمد برجيس در اصفهان را توصیه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم طب سوزنی یا طب اکوپونکچر یک روش تکمیلی و مکمل به طب سنتی است که بر اساس تزریق سوزن‌های بسیار نازک به نقاط خاص بر روی بدن انجام می‌شود. این روش برای مدیریت درد، کاهش استرس، و بهبود عمومی سلامتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اگرچه طب سوزنی ممکن است به تعادل هورمون‌ها و عملکرد نظامی زنان کمک کند و برخی از زنان اعلام کرده‌اند که بعد از جلسات طب سوزنی باردار شده‌اند، اما تاکنون تحقیقات علمی کافی و قاطعی در این زمینه انجام نشده است تا بتوان تاثیر مستقیم و قطعی این روش بر بارداری را تایید کرد.

بنابراین، اگر شما و همسرتان به دنبال باردار شدن هستید، بهتر است با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. او می‌تواند راهنمایی‌هایی در مورد روش‌های بهینه برای بارداری و مشکلات مربوط به آن ارائه دهد. همچنین، ممکن است تست‌های بارداری و تشخیصی دیگر به شما کمک کنند تا وضعیت بارداری خود را بررسی کنید.