سلام، من ضعف خونرساني رحم داشتم و چندبار آي وي اف كردم ، ولي متاسفانه ناموفق بود تا اينكه پزشك متخصص راديولوژي دكتر برجيس را معرفي كردند، بعد از سه ماه طب سوزني مستمر انتقال موفق داشتم و الان باردار هستم، دكتر محمد برجيس در اصفهان را توصیه میکنم
سلام عزیزم طب سوزنی یا طب اکوپونکچر یک روش تکمیلی و مکمل به طب سنتی است که بر اساس تزریق سوزنهای بسیار نازک به نقاط خاص بر روی بدن انجام میشود. این روش برای مدیریت درد، کاهش استرس، و بهبود عمومی سلامتی مورد استفاده قرار میگیرد.
اگرچه طب سوزنی ممکن است به تعادل هورمونها و عملکرد نظامی زنان کمک کند و برخی از زنان اعلام کردهاند که بعد از جلسات طب سوزنی باردار شدهاند، اما تاکنون تحقیقات علمی کافی و قاطعی در این زمینه انجام نشده است تا بتوان تاثیر مستقیم و قطعی این روش بر بارداری را تایید کرد.
بنابراین، اگر شما و همسرتان به دنبال باردار شدن هستید، بهتر است با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. او میتواند راهنماییهایی در مورد روشهای بهینه برای بارداری و مشکلات مربوط به آن ارائه دهد. همچنین، ممکن است تستهای بارداری و تشخیصی دیگر به شما کمک کنند تا وضعیت بارداری خود را بررسی کنید.