2777
2789
مطبش. البته خیلی دیر وقت میده. از پزشک دیگه ای نمیتونی معرفی نامه ببری؟ شاید زودتر نوبت بده.

اونی شما میگی بهنام مقدادی از ابن سینا رفته فقط برادرش بهروز ابن سینا س

بهنام مقدادی فقط درمانگاه نگین

فکر کنم اون بهنام برادرشه خودم دختر اولمو میبردم پیش بهنام مقدادی ولی الان خیلی دیر نوبت میده گفت و ...

نه گلم ایناها،ادرسشو فرستادم برات

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی شما میگی بهنام مقدادی از ابن سینا رفته فقط برادرش بهروز ابن سینا س بهنام مقدادی فقط درمانگاه ن ...

نه من منظورم بهروز هست. البته جفتشون متخصص اطفالن ولی خب مطبِ بهروز مجهز تر هست. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه من منظورم بهروز هست. البته جفتشون متخصص اطفالن ولی خب مطبِ بهروز مجهز تر هست. 

من نرفتم مطبش فقط کانالشو دارم،ویزیتش نمیدونی چقده?

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
من نرفتم مطبش فقط کانالشو دارم،ویزیتش نمیدونی چقده?

نه عزیزم نمیدونم. ولی دکتر گوارشی که دخترم رو الان میبرم ۵۵ میگیره.

نه عزیزم نمیدونم. ولی دکتر گوارشی که دخترم رو الان میبرم ۵۵ میگیره.

منم پسرمو پیش متخصص میبرم 50 میگیره،نمیدونم چرا فکر میکنم اونجا ببرم ی ویزیت قلمبه میگیرن😁😁😁😁

منم پسرمو پیش متخصص میبرم 50 میگیره،نمیدونم چرا فکر میکنم اونجا ببرم ی ویزیت قلمبه میگیرن😁😁😁😁

البته یه فوق تخصص غدد اطفال هم میبرم اون ۷۰ میگیره. زیر دو دقیقه هم پرتت میکنه بیرون! فک کنم بین ۵۰ تا ۷۰ بگیره😉