2777
2789
عنوان

در خصوص تایپیک دیروز

148 بازدید | 14 پست

سلام. میگم اون تایپیکی که یه خانومه گفته بود دختر 22 ماهش دندون درد شدید داره چی شد بالاخره قضیه اش. تایپیکش پیدا نمیکنم ببینم نتیجه چی شد. قابل اعتماد بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیش چی بود حالا ؟

گروه لاغری زدیم تو تل 😍😍😍اینم لینکش.   https://t.me/joinchat/GXHlglbnvY235ZsszOEYtQ                                                 گروه دورهمی هم داریم اینم لینکش😊😊.   https://t.me/joinchat/F2_MrEoEebz56ydIhD7ABA     

عزیزم نی نی یار۳ گفت خلاف قوانین سایت هست و از راست و دروغش خبر نداریم فقط چون خلافه میترکه

ولی استارترش از صبح ۳ تا کاربری ساخته قراره عصر با خواهر گیسو برن دندون پزشکی و گیسو خبرشو بده به بقیه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چجوری با نت همسایه سه تا کاربری ساخته!؟

سیمکارت میخواد عزیزم حتما سیمکارت زیاد داره

من اگه این کاربریم بترکه ۲ تا سیمکارت دیگه دارم حتما ایشونم ۴ تا داره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
سیمکارت میخواد عزیزم حتما سیمکارت زیاد داره من اگه این کاربریم بترکه ۲ تا سیمکارت دیگه دارم حتما ای ...

امیدوارم که حرفاش درست باشه و با کمک همه بتونه دندون بچشو ترمیم کنه.بچه عذاب نکشه

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
امیدوارم که حرفاش درست باشه و با کمک همه بتونه دندون بچشو ترمیم کنه.بچه عذاب نکشه

من‌امیدوار بودم دروغ بگه ک این وسط یه بچه درد نکشه😢

من‌امیدوار بودم دروغ بگه ک این وسط یه بچه درد نکشه😢

منم همین طور ولی الان که حرفش حقیقت ان شاءالله زودتر درمانش کنن یک روز هم خیلیه واسه اون طفل معصوم

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن