2777
2789
عنوان

استرس توقف رشد نی نی😥

354 بازدید | 17 پست

بچه ها من ۱۲ هفتمه ۷ هفته رفتم سونو قلب نی نی تشکیل شده بود خداروشکر

بعد از اون دو بار لکه بینی چندروزه داشتم که با شیاف حل شد

دارم میمیرم از استرس که برم واسه سونو غربالگری😢همش میترسم خدای نکرده بگن قلبش نمیزنه یا رشدش متوقف شده

از بس زیاد شنیدم از این جریانا

آخه شکمم اصلا ندارم این بیشتر میترسونتم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

تو دوازده هفته انتظار داری شکمت چقدر باشه عزیزم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
تو دوازده هفته انتظار داری شکمت چقدر باشه عزیزم

میگم ...از بس استرس دارم رو همه چی حساس شدم

هی میگم چرا شکم ندارم

چرا درد ندارم

چرا حالت تهوع ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان4  ماهمه عزیزم هنوز شکم ندارم. نگران نباش گلم . منم خیلی استرس داشتم. اخه اصلا هیچ علائمی هم نداشتم. چه برا سونو 8 هفته چه برا سونو ان تی که رفتم از بس بدون علائم بودم همش منتظر بودم بگن یا اصلا باردار نیستی و یا نینیت مشکل داره. ولی الهی شکر هیچ مشکلی نداشت. تازه برا سونو ان تی انقدر تکون میخورد که دکتر میگفت خدا بهت صبر بده، این از الان انقدر شیطونه وای به روزی که به دنیا بیاد. الانم تازه 4 ماهم شده ولی تکوناش رو دارم حس میکنم. از بس که تکون میخوره

منم همینطور دقیقا

۴شنبه نوبت غربالگریمه. خیلی استرس دارم😩

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
میگم ...از بس استرس دارم رو همه چی حساس شدم هی میگم چرا شکم ندارم چرا درد ندارم چرا حالت تهوع ندا ...

اصلا استرس نداشته باش گلم من سر هر دوتا بچم ذره ای تهوع نداشتم همه که مثل هم نیستن

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

من کلا ویار نداشتم

لکه بینی هم داشتم تازه با شیاف

من ۹ ماهم بود شکم نداشتم همه میگفتن واقعا تو پا به ماهی؟؟

استرس نداشته باش الکی😉😉😉

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من الان4  ماهمه عزیزم هنوز شکم ندارم. نگران نباش گلم . منم خیلی استرس داشتم. اخه اصلا هیچ علائم ...

وای خوشبحالت واقعا از این مرحله سخت گذشتی

باورتون میشه از فرط استرس هی سونو رفتنو عقب میندازم😓

وای خوشبحالت واقعا از این مرحله سخت گذشتی باورتون میشه از فرط استرس هی سونو رفتنو عقب میندازم😓

برو زودتر خودتو نجات بده. از یه اندازه ای که دیرتر بشه دیگه نمیتونن تشخیص بدن که نینی مشکل داره یا نه. به این فکر کن که ممکنه بهت جنسیتش رو بگن، میری دستش رو بهت نشون میدن، پاش رو نشون میدن، قلبش رو میبینی . تکوناش رو میبینی. دیروز یه خانم عکس سونو ان تیش رو گذاشته بود. میگفت همین که دستگاه رو گذاشت رو شکمم نینی به ما پشت کرد . عکسش رو گذاشته بود. ببخشید، قشنگ ک و ن ش رو کرده بود سمت دستگاه و دکتره هم عکس گرفته بود. انقدر ذوقش رو کردم که نگو. به چیزای بد فکر نکن. به چیزای خوبش فکر کن تا استرست کم بشه

وای منم همینطور بودم ....چه روزهای سختی بود ....😐😐😐😐میگدره عزیزم نگران نباش توکل به خدا....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....