2777
2789
عنوان

دیده نشدن تخمک در سونوگرافی

543 بازدید | 14 پست

سلام دوستان،من الان سه ماهه تو اقدامم و pco هستم ولی پریودام منظم و ۳۰ روزه س

،ماه های قبل روز ۱۳ فولیکول۲۰ و۱۸ داشتم ولی روز ۱۴ که سونو میدادم فولیکول غالب دیده نمیشد،این دیگه روز ۱۳ سونو ندادم ولی کیتم روز ۱۴ که مثبت شد رفتم سونو دادم و گفت فولیکول غالب نداری،به نظرتون دلیلش چیه؟کسی اینجور بوده؟

به کیت اعتماد نکن 

پیاده روی کن هرروز ،یه شب درمیونم تا مثبت شدن بیبی یا پری اقدام داشته باش.

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کیت اعتماد نکن  پیاده روی کن هرروز ،یه شب درمیونم تا مثبت شدن بیبی یا پری اقدام داشته باش.

عزیزم من ماه های قبل روز۱۳که فولیکول بالغ داشتم  وقتی روز ۱۴ میرفتم دیگه فولیکول دیده نمیشد،ممکنه تخمک آزاد بشه و دیده نشه؟

عزیزم من ماه های قبل روز۱۳که فولیکول بالغ داشتم  وقتی روز ۱۴ میرفتم دیگه فولیکول دیده نمیشد،ممک ...

من نه دیدم نه شنیدن 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو لطفا برای پسر یا دختر دار شدن به اشتراک بذاره من دوستم پزشکه و میگه که این روش ها باعث میشه در آینده سرطان  تخمدان و پستان بگیری و اینکه از سلول های جنین را بر میدارن تست میکنن  تا ببینن و پسر‌ ه یا دختره و احتمال آسیب به جنین هم هست میگن ۵۰ ملیون خرجشه من اصلا پول برام مهم نیست میخوام فقط صدرصد باشه اما نه به قیمت جون خودم و بچه از شما دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتونو در مورد پسر دار شدن با این روش ها  اختیار من بذارین تاتکلیفم معلوم‌بشه که چکار کنم ؟

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو لطفا برای پسر یا دختر دار شدن به اشتراک بذاره من دوستم پزشکه و میگه که این روش ها باعث میشه در آینده سرطان  تخمدان و پستان بگیری و اینکه از سلول های جنین را بر میدارن تست میکنن  تا ببینن و پسر‌ ه یا دختره و احتمال آسیب به جنین هم هست میگن ۵۰ ملیون خرجشه من اصلا پول برام مهم نیست میخوام فقط صدرصد باشه اما نه به قیمت جون خودم و بچه از شما دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتونو در مورد پسر دار شدن با این روش ها  اختیار من بذارین تاتکلیفم معلوم‌بشه که چکار کنم ؟

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو ...

دوستتون چه طور پزشکی هست انقدر اطلاعات ناقص و غلط به شما داده🤔🤔 حدود ۲۵ تومن الان میشه . اتفاقا با انتخاب جنین با کیفیت بهتر به روش میکرو ،با انتخاب جنین شناس باتجربه. بارداری و زایمانش هم مثل طبیعیه .

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
دوستتون چه طور پزشکی هست انقدر اطلاعات ناقص و غلط به شما داده🤔🤔 حدود ۲۵ تومن الان میشه . اتفاقا با ...

شما حتما هزینه داروهای مصرفی و مبلغ ازمایشگاه و فریز تخمک رو حساب نکردی ایشون همه رو جدا جدا حساب کردند و گفتند شاید بیشتر از پنچاه تومن بشه فقط قرص های تقویتی مرد و زن ۳ ملیون میشه هنوز وقتی هیچ کاری نکردی. دوست عزیزم من همه بررسی ها رو کردم شاید دکترتون شما رو خوب راهنمایی نکرد و این بی انصافیه  شوهرم یک ملیارد هم حاضره بده اما من از سرطان زایی اش میترسم دوستم تو امریکا فوق تخصص زنانه و چند تا مقاله علمی در این مورد برام فرستاد و من کلا یا طبیعی حامله میشم یا کلا صرف نظر میکنم و اصلا بچه دار نمیشم خودمم آدم بی سوادی نیستم فوق لیسانس مهندسی پزشکی هستم پس هر حرفی رو بدون دلیل نمیرنم. شما هم مراقب خودتون باشین و پیشنهاد میکنم به سلامتی خودتون و نوزادتون بیشتر فکر کنید دوست نازنینم

دوستتون چه طور پزشکی هست انقدر اطلاعات ناقص و غلط به شما داده🤔🤔 حدود ۲۵ تومن الان میشه . اتفاقا با ...

البته ای وی اف تعیین جنسیت اینقدر خطر داره پ گرونه ای وی اف های معمولی کم خطر تره عزیزم

شما حتما هزینه داروهای مصرفی و مبلغ ازمایشگاه و فریز تخمک رو حساب نکردی ایشون همه رو جدا جدا حساب کر ...

ممنون. من کل هزینه هام ۱۷ تومن شد مرکز ابن سینا. همه ش آزاد . دکترم استاد دانشگاه آلمان هس از بهترینهاهستن. شما که مطلعی ، علت سرطان زایی آی وی اف چی میتونه باشه؟دارو؟پانکچر؟انتقال؟کدوم؟

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
ممنون. من کل هزینه هام ۱۷ تومن شد مرکز ابن سینا. همه ش آزاد . دکترم استاد دانشگاه آلمان هس از بهترین ...

الان همه چیز گرون شده عزیزم 

امپول های هورمونی باعث سرطان زایی میشه هر بار ۱۶ درصد و اگه تکرار بشه ریسک خطر سرطان بالا میره 

قرص تقویتی خارجی که قبلا ۲۰۰ تومن بود الان ۷۵۰ تومنه  خدارو شکر کنید که ای وی اف تون الان نبود همه هزینه هاتون رو ضربدر ۳ کنید با گرونی دلار 

البته اگه فقط یک بار ای وی اف کردید و گرفت اینقدر نگرانی نداره ای وی اف برای انتخاب جنسیت خطر داره چون باید تعداد زیادی تخمک بکشن بیرون و بعد یک سری بدرد نخوره یک سری کروموزومی اشکال داره ته هش یکی دوتا پسر بمونه و آیا اونم بگیره یا نه ‌

یا خدای نکرده سقط بشه 

من تو مرکز درمانی کار میکنم و اتفاقا خیلی ها ماشین  و زمین شونو میفروشند تا بیان ای وی اف کنند و پسر دار بشن اما چون گیرایی بسته به سن افراد نهایتا ۲۸ درصده پول و آرزوهاشون از بین میره.شما نیستید که قیافه شکست خورده اونا رو ببینید و سرزنش شوهراشون رو 

من در بیمارستان دوست های متخصص زنان زیادی دارم و وقتی در مورد سرطان زایی. سوال میکنم  خیلی دو به شک جواب میدن

واسه همین اومدم اینجا نظر همگانی بگیرم 

شما هم ناراحت نباش عمر همه ما دست خداست انشالله خدا به شما یک فرزند سالم و صالح عطا کنه و رایمان خوبی داشته باشین ❤️❤️❤️❤️❤️❤️