2777
2789

یکی از دوستام تو مجازی بایکی اشنا شد و الانم عاشقشه جفتشون عاشق همم بعد دوستم ازاد نیست نمیتونه حتی تا سر کوچم بره بعد اینا سه ساله باهمم یه بارم همدیگرو ندیدن پسره دیگه صبرش تموم شد میگه باید ببینمت حالا دخترهم نمیتونه بره سرقرار مجبوره همه چیو بهم بزنه پسره هم میگه من دوستت دارم چرا تو این سه سال بازیم دادی اگه تو منو ول کنی منم دیگه درسو ول میکنم میرم سربازی سیگاریو معتادم میشم تا بفهمی بدون تو نمیتونم دخترهم مشکلش که قرار نیست بدبختی باباشم گوشیشو ازش گرفته بهشم نمیده روشم نمیشه به پسره بگه اخه زشته بگه بابام گوشیمو گرفته😂

حالا بنظرتون دختره به رابطه ادامه بده یا نه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دختره واقعیتو ب پسره بگه ک پسره فکربد نکنه

دوم اینکه ب بهانه رفتن خونه خواهری برادری فامیلی بزنه بیرون

اگه هم نشد وقتی بامادرش رفت بازاری جایی ب پسره بگه فلان ساعت فلان‌جا بیا رد شو عبوری منو ببین

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84

اگ پسره رو دوست دارم و از محبت اون ب خودش مطمئنه و طرف رو تاحالا شناخته خب اره ولی بهتره رابطه هدفدار و جدی بشه دیگ ۳ سال کافیه برا شناخت

اگ کم سن و سال هستن و قصد ازدواج ندارن بهتره رابطه رو قطع کنن چون وقت تلفیه و موقعیت خوب زندگی از دست میره

قطعا نه. قطعا نه....نه نه

اولا رابطه ای که هنوز توش همدیگه رو ندیدن هیییییچ بنیان درستی نداره که هیچ، خراب هم هست. چون هر دو نفر صرفا با تصوری که از هم دارن ، دارن زندگی میکنن. یعنی عاشق تصورات خودشون هستن تا خود واقعی طرف مقابل.پس حتی اگر همو ببینن هم چیزی درست نمیشه که خراب تر هم میشه.

مورد بعدی اینه که پسری که انقدر کودکه که میگه معتاد میشم و فلان حتی برای دوستی هم مورد مناسبی نیست، چه برسه به رابطه طولانی تر.

بگو بیخیال بشه. واقعیت رو بچسبه که بعدا ناجور پشیمون میشه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...