2777
2789
این حرفا چیه. زگیل و تبخال ربطی به خون قاعدگی نداره

عزیز تبحال ی نوع ویروس و باکتریه چیز عجیبی نیست  

و احتمال اینکه مردا عفونت و سوزاک بگیرن خیلیه ک بازم انتقال پیدا میکنه به هر دو 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیشه صبر کنین؟؟

😂😂😂😂

خب لابد نمیشده دیگه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
من روز سوم قطع میشم و بقیشم لکه حتی نوارم استفاده نکنم میشه بنظرتون طبیعه؟؟

منم اینجوریم دیگه پد استفاده نمیکنم چون اذیت میشم ولی لباس زیزمو همش عوض میکنم 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

من از پزشك خارجى پرسيدم گفت در صورت استفاده از ك ا ن د و م مشكلى نداره باعث كاهش درد شكمى در حين پريود و بهبود اعصاب ميشه ولى حتما بايد از اين روش براى پيشگيرى از عفونت استفاده كنى، البته من انجام ندادم تاحالا شوهرم بدش مياد فقط پرسيدم

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
من روز سوم قطع میشم و بقیشم لکه حتی نوارم استفاده نکنم میشه بنظرتون طبیعه؟؟

منم مثل توام

فکرکنم بخاطر قرص ضدبارداریه میخورم

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
ببخشید وقتتو میگیرم.دیه چرا؟

ببخشید دیر جواب میدم.

اینجا رو بخون

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خیلی ممنون🌹

فدات.😘😘😘

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خیلی ممنون🌹

فدات.😘😘😘