2777
2789
عنوان

همه بياين نظر بدين

103 بازدید | 11 پست

اين لباس مجلسى رو چند سال پيش خريدم بنظرتون هنوزم ميشه بپوشم؟ از مد نيفتاده؟ 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بهت بگم خواهرانه

هیچوقت هیچی رو نبین از مد افتاده یا نه هر چیزی رو قشنگ و تمیز بپوشی شیک هس البته باید بهت بیاد ساده ترین چیزا رو ست کن ببین چقد شیک و ناز میشع

من یه برادر زاده دارم لباسای دم دستی رو یه جور خاص ست میکنه که ادم کیف میکنه به خدا همیشه هم تو فامیل از همه خوشتیپتره ...یه بار یه تیپی میخاس بزنه شلوار مناسب نداشت شلوار باباش پوشید به خدا انقد خوشکل شد هیچکسم متوجه نشد

به نظرم قشنگه  بده اتوشویی چروکاش رفع بشه

دوستم  یه پیراهن ساده  داره خیلی بهش میاد  نه قیمتی داره نه مده  ولی از بس بهش میاد و خوش تیپ نشونش میده  با وجود تکراری بودن همه می پرسن  که  چندخریدی  از کجا خریدی 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
یه چیزی بهت بگم خواهرانه هیچوقت هیچی رو نبین از مد افتاده یا نه هر چیزی رو قشنگ و تمیز بپوشی شیک هس ...

شوهرمم همينو ميگه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
به نظرم قشنگه  بده اتوشویی چروکاش رفع بشه دوستم  یه پیراهن ساده  داره خیلی بهش میاد& ...

مدل پارچه اش چروكه 

نميدونم بنظر خودمم قشنگه ولى ميگم پوشيدم يه وقت كسى مسخره ام نكنه

مدل پارچه اش چروكه  نميدونم بنظر خودمم قشنگه ولى ميگم پوشيدم يه وقت كسى مسخره ام نكنه

نه بابا اعتماد به نفس داشته باش

مهم اینه که بهت بیاد  من خودم کلا چهارتا تا لباس مجلسی بیشتر ندارم  متناسب با مجلس رنگ مو رو انتخاب می کنم بعد  لباس رو و مدلی که موهامو درست کنم

خیلی هم خوبه    پول دادن به لباس مجلسی پول ریختن تو جوی اب هست

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید