2777
2789
عنوان

چجوری فشار عصبی رو تخلیه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مواقع میخوابم که یادم بره بعد انقد فشارش رومه که خوابشو میبینم نمیدونم چرا واقعا

باورت میشه ۳ ماهه تو خواب حرف میزنم داد میکشم

دندون قروچه میکنم

یعنی خواب و بیدارم عذاب شده

از حرف زدن های توی خوابم خانواده فیلم میگیرن

ببخشید تک تک ریپلای نمیکنم مینویسم اما آرام نمیشم نمیدونم چجور بگم اما از بس خشم هام رو قورت دادم ...

بچه آخری؟؟ برو باشگاه. خیلی تاثیر داره. ورزشی که عرقت در بیاد. کیک بوکس مثلا یا بدنسازی

عزیزم به سقف اویزونش کن جای پنکه

خانوادم میبینن 

اه

نصف مشکلات همین با خانواده بودنه

باورت میشه دوست دارم وقتی عصبی میشم لیوان بشکنم؟!

اما من اگر موقع طرف شستن لیوان از دستم سر بخوره و بشکنه باید کلی سرکوفت بشنوم چه برسه به تعمدی شکوندن 

باورت میشه ۳ ماهه تو خواب حرف میزنم داد میکشم دندون قروچه میکنم یعنی خواب و بیدارم عذاب شده از حر ...

قرآن بخون و ورزش کن. اولش نمیتونی و از خوندش نعوذبالله منزجری و تحملش رو نداری ولی تحمل کن و بخون آروم میشیی. 

بچه آخری؟؟ برو باشگاه. خیلی تاثیر داره. ورزشی که عرقت در بیاد. کیک بوکس مثلا یا بدنسازی

بله

بچه آخر با سن بالا

کم سن نیستم

امشب تمام اکانت های ت لگرام و واتس اپ رو بستم

دوست داشتم گوشیم رو پرت کنم و بشکنم اما شرایط مالیم اجازه نمیده

خدایا چرا مرگ من رو نمیرسونی آخه