2777
2789
عنوان

بارداري

199 بازدید | 39 پست

سلام خانما من شكمم يوقتايي مثل سنگ سفت ميشن انقدر كه حتي خم و راستم نميتونم بشم ٢٩هفته ام

والا يبار به دكترم گفتم ان اس تي ام كرفت گفت انقباض نداري

ولي اخت جرا اينطوري ميشه مثلا ميبيني يكساعته تمام همونطوري سفت مونده يا دوساعت

والا منم شکمم سفت میشه ولی درحد دوسه دیقه  دوباره ول میکنه

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم شکمم سفت میشه ولی درحد دوسه دیقه  دوباره ول میکنه

اره اونطوري منم شنيدم كه ميگن انقباضه

ولي واسه من اصلا شبيه انقباض نيست

سمت معدم انقدر پوست روي معدم ميخواد پاره شه انقدر كشيده ميشه چنددقيقه ام نه ها يكساعت دوساعت

موندم اين چيه

از هركي ام ميپرسم نميدونه

من هفته ى ٣٨ ام الان ١ هفتس كه اينجورى شدم احتمالا بخاطر وزن گيرى جنين و باز شدن جاش تو شكمت باشه

كاش واقعا دليلش اين بود

ميترسم چيز ديگه اي باشه

البته من از ماه پنجم بارداري همينطوري ميشدما

ولي خب نگرانم چيز بدي باشه

واسه منم اونجوری میشه و به معدم فشار میاد . تکونای خوده بچس که یهو به یجا فشار میاره و بعد ول میکنه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
واسه منم اونجوری میشه و به معدم فشار میاد . تکونای خوده بچس که یهو به یجا فشار میاره و بعد ول میکنه

اخه سفت كردن بچه رو متوجه ميشم

اين اون نيست

واسه توام سمت معدته و يكساعت طول ميكشه؟

اخه سفت كردن بچه رو متوجه ميشم اين اون نيست واسه توام سمت معدته و يكساعت طول ميكشه؟

اره واسه منم سمت معدمه جوری که نمیتونم خم بشم ولی طی سه چهار دیقه درست میشه من همش احساس میکنم سرشه اخه نی نیم بریچه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
واسه من در حديه كه انكار پوست اون قسمت داره پاره ميشه الانم اونطوريم حتي به سختي دراز كشيدم

زیادی حساسیت نشون نده اینسری هم دکتر رفتی دوباره بهش بگو

اره واسه منم سمت معدمه جوری که نمیتونم خم بشم ولی طی سه چهار دیقه درست میشه من همش احساس میکنم سرشه ...

نه واسه من سفاليكه

بعد دوساعتم ميشه

الان از ده شبه اينطوريم هنوزم خوب نشده

نه واسه من سفاليكه بعد دوساعتم ميشه الان از ده شبه اينطوريم هنوزم خوب نشده

چند هفته ای؟