آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 عنوان بارداري 199 بازدید | 39 پست سلام خانما من شكمم يوقتايي مثل سنگ سفت ميشن انقدر كه حتي خم و راستم نميتونم بشم ٢٩هفته اموالا يبار به دكترم گفتم ان اس تي ام كرفت گفت انقباض نداريولي اخت جرا اينطوري ميشه مثلا ميبيني يكساعته تمام همونطوري سفت مونده يا دوساعت 1397/11/27 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ارشام1 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 2531 والا منم شکمم سفت میشه ولی درحد دوسه دیقه دوباره ول میکنه من هونحایی خراب کردم که فکر کردم اگه احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 والا منم شکمم سفت میشه ولی درحد دوسه دیقه دوباره ول میکنه اره اونطوري منم شنيدم كه ميگن انقباضهولي واسه من اصلا شبيه انقباض نيستسمت معدم انقدر پوست روي معدم ميخواد پاره شه انقدر كشيده ميشه چنددقيقه ام نه ها يكساعت دوساعتموندم اين چيهاز هركي ام ميپرسم نميدونه
mar_mar_ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 46 من هفته ى ٣٨ ام الان ١ هفتس كه اينجورى شدماحتمالا بخاطر وزن گيرى جنين و باز شدن جاش تو شكمت باشه
آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 من هفته ى ٣٨ ام الان ١ هفتس كه اينجورى شدم احتمالا بخاطر وزن گيرى جنين و باز شدن جاش تو شكمت باشه كاش واقعا دليلش اين بودميترسم چيز ديگه اي باشهالبته من از ماه پنجم بارداري همينطوري ميشدماولي خب نگرانم چيز بدي باشه
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 واسه منم اونجوری میشه و به معدم فشار میاد . تکونای خوده بچس که یهو به یجا فشار میاره و بعد ول میکنه 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 واسه منم اونجوری میشه و به معدم فشار میاد . تکونای خوده بچس که یهو به یجا فشار میاره و بعد ول میکنه اخه سفت كردن بچه رو متوجه ميشماين اون نيستواسه توام سمت معدته و يكساعت طول ميكشه؟
آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 واسه من در حديه كه انكار پوست اون قسمت داره پاره ميشه الانم اونطوريم حتي به سختي دراز كشيدم
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 اخه سفت كردن بچه رو متوجه ميشم اين اون نيست واسه توام سمت معدته و يكساعت طول ميكشه؟ اره واسه منم سمت معدمه جوری که نمیتونم خم بشم ولی طی سه چهار دیقه درست میشه من همش احساس میکنم سرشه اخه نی نیم بریچه 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 واسه من در حديه كه انكار پوست اون قسمت داره پاره ميشه الانم اونطوريم حتي به سختي دراز كشيدم زیادی حساسیت نشون نده اینسری هم دکتر رفتی دوباره بهش بگو 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 اره واسه منم سمت معدمه جوری که نمیتونم خم بشم ولی طی سه چهار دیقه درست میشه من همش احساس میکنم سرشه ... نه واسه من سفاليكهبعد دوساعتم ميشهالان از ده شبه اينطوريم هنوزم خوب نشده
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 نه واسه من سفاليكه بعد دوساعتم ميشه الان از ده شبه اينطوريم هنوزم خوب نشده چند هفته ای؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
آنشرلي٩٨ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 704 زیادی حساسیت نشون نده اینسری هم دکتر رفتی دوباره بهش بگو والا گفتم بهش انگار نميفهمهيبارم به يه ماما گفتم اونم نفهميد