2777
2789

سلام،لطفا کسانی که عمل چشم (آستیگمات و نزدیک بینی)انجام دادن راهنماییم کنن. غیر از قریشی کدوم دکتر خوبه؟ کلینیک پارسیان خوبه یا صدرا؟ خداخیرتون بده لطفا جواب بدین.ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا    

گلم اول برو مطبشون بگو میخام عمل کنم میری عکس میگیری بهت میگند چی کار کن یک شنبه دوشنبه و سه شنبه چهارباغ بالا مجتمع پارسیان‌مطبشونه بهترین دکتر اصفهان

همه چی درست میشه 
خیلی ممنونم واقعا ثواب میکنین .من درماندم چیکار کنم مرسی

عزیزم من پدرم بیمار دکتر بودند از ایشون بهتر نمیشناسم از خیای شهر ها میاند پیش دکتر قنبری از من میشنوی فقط برو پیش ایشون پشیمون نمیشی چون کارهاشونو دیدم از نزدیک

همه چی درست میشه 

لطفا به تاپیکم سر بزنید  

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2520917&slug=دوستان-اصفهانی-بشتابید-گارگاه-آموزشی-دارمتخفیف-ویژه-برای-نی-نی-سایتیهاعکس&postId=82821823

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد