2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

519 بازدید | 31 پست

سه روز از دعوای شوهرم و بابام میگذره الان داشتم با شوهرم حرف میزدم گف دلم کاملا ازشون شکسته ....حقم داره میدونم الان یسری میان میگن هر چقدم باشه خانواده جلوتره ولی بابام بد کرد😔 اصلا با خانواده ی شوهرم راه نیومدن که نیومدن الان من دو ماه بعد عروسیمه وسایل خونمو نبردیم مونده یه عالمه کار مونده اینا باهم قهرن چه غلطی بکنم تمومه فشارا رو منه فقط کمکم کنین  مغزم هنگ کرده به شوهرم هر چقد میگم میگه اصلا حرفشم نزن که من اشتی کنم😔

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

رفته بودم کنسرت با خانواده شوهرم حتی یه ذره هم بهم نچسبید ازشون دلخورم بجا اینکه ی ذره به پسرشون بگن عب نداره بزرگتره یکمم گاز میدن که پدر زنت اله بله فلانه .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کاری نکن. واقعا میگم. میدونم سخته اما زمان فقط باید حلش کنه. بذار یکم بگذره بعد از پدرت بخواه باشوهرت تماس بگیره . منم برام این اتفاق افتاد و بابام دع اش شد باشوهرم. تمام این سختیا میگذره سعی کن خودت سختش نکنی

خیلی قدیمی ام. بخاطر حرف حق قطع دسترسی میشم از رو نمیرم!!!!

نه ! کی میگه خانواده از شوهر آدم جلوتره؟!

شوهر و خانواده جدید من از هر کس و هر چیزی تو دنیا برام عزیزتر هستن♥️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

از ایناتفاقا نزدیک عروسی پیش میاد. من مامانم یه شب قبل عروسیم یه دعوایی راه انداخت بیا و ببین😃😃😃

حالا اگه ببینه شوهرم داره منو میکشه . هیچی نمیگه

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

فقط اومدم بگم ی روز همه چی درست میشه این روزا هم میگذره فقط صبور باش..برات آرزو می کنم  خوشبخت بشی گلم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
وای چرا ؟؟؟؟!!!!!! از ظلم و بی عدالتی خسته ام

واقعا از یطرف بابامه دوسش دارم نمیخام ناراحت شه از یطرف شوهرمه عاشقشم واقعا دوسش دارم نمیخام اونم ناراحت شه دارم غرق میشم

از ایناتفاقا نزدیک عروسی پیش میاد. من مامانم یه شب قبل عروسیم یه دعوایی راه انداخت بیا و ببین😃😃😃 ...

خیلی بد شد دو ماه مونده عروسی ای خدا