2821
2789
عنوان

به شوهرم میگم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 70 پست
خیلیا میخونن هم عروس هم داماد ما آهنگ من عاشق تر از پیشم رو خوندیم دوتایی،انقد باحال شد   &nbs ...

بابا شدییییدااااا خجالت میکشه این کارو هم نمیکنه😔😔

عروسی کردم😄

پس تو بخون ککت هم از حرف بقیه نگزه،عوضش شوهرتم تو جشن حساااااابی نازتو بخره

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کادو ک خجالت نداره خودت تز بده بهش اونم ک معلومه عاشق با کله برات تهیه میکنه

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
پس تو بخون ککت هم از حرف بقیه نگزه،عوضش شوهرتم تو جشن حساااااابی نازتو بخره

ینی بد نیس؟؟

ینی اینجوری من دارم نازشو میخرم؟؟

شااااید اگر یکم اصرارکنم بعد خوندنم پیشمونیمو ببوسه😍😍

امان از این خجالت

عروسی کردم😄
ینی بد نیس؟؟ ینی اینجوری من دارم نازشو میخرم؟؟ شااااید اگر یکم اصرارکنم بعد خوندنم پیشمونیمو بب ...

نگو که از بوسیدنم خجالت میکشه!!!

شما توی جشن حسابی ناز کن و به شوهرتم سفارش کن نازتو بخره که وقتی براش خوندی بقیه نگن داری نازشو میکشی و اینا بوسدن پیشونی هم عالیه.ولی اگر هیچکدوم از این کارارو نمیکنه به نظرم توام نخون

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
پیشونیمو ببوسه عاشقانه تر نیس؟🤗

حالا ی بوسه ام ضمیمه کنید طوری نمیشه که ولی بنظرم کادو رو بگیر 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
نگو که از بوسیدنم خجالت میکشه!!! شما توی جشن حسابی ناز کن و به شوهرتم سفارش کن نازتو بخره که وقتی ب ...

بابا خودش خیلی دوس داره این کارا رو کنه بوسم کنه ولی خجاااالت اصلاااا نمیذاره

عروسی کردم😄
بابا خودش خیلی دوس داره این کارا رو کنه بوسم کنه ولی خجاااالت اصلاااا نمیذاره

آره خب خجالت میکشن طفلیا

آره خب خجالت میکشن طفلیا

منم نخونم؟؟😔😔😔

حالا شااید پیشونیمو بوسید😍

خخخخخ خندم میگیره ازش

اخه ببینی درحالت عادی چجوری از سر و کولم بالا میره😂

البته خو حق داره ها

۵۰۰-۶۰۰جفت چشم زول میزنن بهش بیچاره خجالت میکشه قربونش برم

عروسی کردم😄
منم نخونم؟؟😔😔😔 حالا شااید پیشونیمو بوسید😍 خخخخخ خندم میگیره ازش اخه ببینی درحالت عادی چجور ...

دقیقا شوهر منه  هرکی میبینه میگه تو درسته قورتش میدی،نمیدونن چه پدرصلواتی ای هست  

😂😂😂😂😂 حالا بخونم یا نخونم😂

اگه نازتو خریداره(توی جشن)بخون اگرم نه که نخون

اخه همسرم خیییلییی خجالت میکشه و میگه بخدا نمیتونم😔😔😔از اینکه اینهمه ادم بخاد نگاش کنه خجالت میکش ...

بگو اول جلو مادرش برقصه بعدخانوادتون

دیگه کم کم عادت میکنه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
خیلیا میخونن هم عروس هم داماد ما آهنگ من عاشق تر از پیشم رو خوندیم دوتایی،انقد باحال شد   &nbs ...

واییییییی من عاشق این اهنگم باورت میشه حتی بعد ازدواجمم این اهنگو ک میشنوم میرم تو رویا ک دارم با شوهرم اینو میخونمممم ولی خب ماسفانه ما وقت نداشتیم صدا هم نداشتیم این اهنگم تند بود ولی عالیههههه