2821
2789
عنوان

به شوهرم میگم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 70 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اخه روز عروسی کلا یباره دوس دارم هرکارمیخام بکنم😔

شوهر منم خججالت میکشید.کمی اصرار کردم ولی دیدم واقعا روش نمیشه دیگه اذیتش نکردم.من رقصیدم ایشون دست زد،بدم نشد اتفاقا

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
میتونی بری بیرون گلم کسی مجبورت نکرده! متاسفم ک ابراز محبت ب همسر ک عشق زندگیه ادمه برا بعضیا چندش ...

شوهرای همه مون قربون صدقه رفتن بلدن ولی خب یکم سانسور میکردی دیگه 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
شوهر منم خججالت میکشید.کمی اصرار کردم ولی دیدم واقعا روش نمیشه دیگه اذیتش نکردم.من رقصیدم ایشون دست ...

اره منم نمیخام اذیتش کنم ارزش ناراختیشو نداره

بنظرت اگر با اهنگ قسم مبخورم براش همخونی کنم خوبه؟

عروسی کردم😄
شوهرای همه مون قربون صدقه رفتن بلدن ولی خب یکم سانسور میکردی دیگه 

قربون صدقه رفتن شوهر چیز بدی نیست ک بخاد سانسور شه!

اتفاقا من لذت میبرم اگر کسی برام تعریف کنه از عشق همسرش!ن اینکه بگم لووووس!!!!!!

متاسفانه فرهنگ و اجتماعمون اینطور ایجاب کرده!

درحالیکه محبت اولین شخص زندگی،عشق زندگیمون کاملا عادی و نرمال وقشنکه

عروسی کردم😄
اره منم نمیخام اذیتش کنم ارزش ناراختیشو نداره بنظرت اگر با اهنگ قسم مبخورم براش همخونی کنم خوبه؟

ملیح و محشره  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بیخیال باو😊

ولی درکل شوهر منم نرقصید کلیم حرص خوردم ولی الان ک گاهی تو خونمون میرقصه میگم هزار مرتبه شکر ک تو نرقصیدی وگرنه تا صد سال آینده سوژه میشدیم دستاشو شبیه شلنگ تاب میده 😂😂😂😂طفلی خب بلد نیس چیکار کنه😂😂😂😂

۹۰درصد گفتن کار مسخره ایه و مرد باید ناز زنو بخره و زن نازکنه ....ن اینکه زن برا مرد بخونه😔😔😔😔

خیلیم خوبه منم گاهی براش میزنم زیر آواز با اینکه صدام زیادم خوب نیس کلیم کیف میکنه بعدشم حتما جبران میکنه

۹۰درصد گفتن کار مسخره ایه و مرد باید ناز زنو بخره و زن نازکنه ....ن اینکه زن برا مرد بخونه😔😔😔😔

خیلیا میخونن هم عروس هم داماد

ما آهنگ من عاشق تر از پیشم رو خوندیم دوتایی،انقد باحال شد  یه آهنگ پیدا کن که دوتایی بخونید

شوهرم بعد رقصم بجای شاباش بهم ی دستبند داد بجای اینکه نرقصیده بود کلی ترکوند همه خوششون اومده بود خودمم ک رو ابرا 😍😍