2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور معقدش مدام با روغن زیتون چرب کن.قبل غذا بهش یه قاشق مربا خوری روغن زیتون بده بخوره.غذاهای سفت یکسره نده.سوپ یا غذاهای که تیلیت کردنی با نون هم بده بخوره.میان وعده میوه بده بهش .

كره و روغن زيتون ميريزم توش

دكتراي قديم اينو ميگفتن امتحان كن 

مامانم هميشه اينو ميگه ازش يادگرفتم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

من خودم پسرم یبوثت شذید داشت جوری که از مقعدش خون میومد فقط همین پودر پیدرولاکس جواب داد 

یه قاشق پودرو تو یه لیوان اب حل میکنی اب رو میدی بخوره 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

چرا بهش ملين ندادي ك ب خونريزي برسه

يعني هيچ كاريش نكردي؟

شكمش با روغن ماساژ بده

البته جهت ماساژ مهم هست در جهت حركت روده بزرگ بايد ماساژ بدي

دور ناف هم ماساژ ميدن در جهت دقيق نميدونم عقربه ساعت يا خلافش 

حضور ذهن نداشته بيدم!

كف پا هم ماساژ بده

ديگه شيرخوار هست نميشه هر چيزي بهش داد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مرسي حتما

من بخاطر اینکه بچم یبوست نشه تعادل تو غذاهاش ایجاد کردم.مدام بهش اب بده.صبح ناشتا یکم تخم شربتی تو اب گرم خیس بذار بخوره تا یه استکان بده بهش.هر صبح عوض چایی مناسبه برای بچه ها هم معدشون گرم میشه هم برای کارکرد شکمش خوبه.

چقد عالي حتما

خیلی دکتر بردمش اصلا هیچ چیز جواب نمیداد اخرش میخاستم ببرم سونو از شکم و روده و...

بار اخر بردم یجا دیگه دکتر این پودر رو داد قیمتشم زیاد نیست ۶ تومنه

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
چرا بهش ملين ندادي ك ب خونريزي برسه يعني هيچ كاريش نكردي؟ شكمش با روغن ماساژ بده البته جهت ماساژ ...

جهت عقربه ساعت باید ماساژ بدیم حداقل 5دقیقه بعد حدود 30 ثانیه برعکس.

ریختن یکی دو قطر روغن زیتون تو ناف هم کلی تاثیر داره.