2777
2789

دعا نویس به من گفت یه طلسم خیلی ناجور برات گرفتن، یه کف بین هم بهم همینو گفت ، گفت گره کور زدن برات، میگن یه چیزی دادن خوردی، واقعا با بسته شدن بخت کسی چه شادی نصیب کس دیگه میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرت قدرت دعانویس رمال از خدا بالاتره؟؟؟

اببخش ولی از این اراجیف که یه رمالو دعانویس به اینو اون تحویل میده ب دوسته منم داده بود ک بختت بستس باید بنویسم ک...  بمن گفتو من نزاشتمو و گفتم انجام نده چرته و شوهر کرد درست یک ماه بعد 

اعتقادتو بخدا قوی کن فقط همین.

عزیزم بنظرت قدرت دعانویس رمال از خدا بالاتره؟؟؟ اببخش ولی از این اراجیف که یه رمالو دعانویس به اینو ...

منم خیلی خیلی با شک و تردید دعا گرفتم، کلی به خودم گفتم خدا بالای همه چیز هست، تحقیق کردم و دیدم حتی تو قرآن هم خدا اشاره کرده که بعضی از قوم ها دعای بدی برای قوم های دیگه می کنن و به سختی می اندازن. راستش از فشار تنهایی بود که بیشتر خودم رو راضی کردم

عزیزم چرا به دعانویس رجوع کردی؟؟؟به جاش من یه خانوم سیده رو میشناسم دعای چهل کلید مینویسه می فرسته برات ..فوری ان شاءالله بختت باز میشه...شمارشم ۰۹۰۵۵۲۰۹۴۷۳ خانوم امیری ...کاملا قرآنیه

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
منم خیلی خیلی با شک و تردید دعا گرفتم، کلی به خودم گفتم خدا بالای همه چیز هست، تحقیق کردم و دیدم حتی ...

چاه کن اول خودش تو چاهه اینو مطمئن باش ،هر کسیکه آیه قرانو بر عکس کنه ک‌بشه دعا ک کسیو آسیب بزنه همیشه خودش از اون دها آسیب میبینه

عزیزم چرا به دعانویس رجوع کردی؟؟؟به جاش من یه خانوم سیده رو میشناسم دعای چهل کلید مینویسه می فرسته ب ...

سلام عزیزم شما خانم امیری را میشناسی ؟چطوری هست دعاهاش؟کسی دیدی که نتیجه بگیره؟توراخدا از این الکی ها نیست که بیشتر گره میندازن تو کار؟

سلام عزیزم شما خانم امیری را میشناسی ؟چطوری هست دعاهاش؟کسی دیدی که نتیجه بگیره؟توراخدا از این الکی ه ...

من یه بار زنگ زدم دیگه قطع کردم

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
آخه شما گفتی میشناسی و خیلی خوبه.الکی گفتی؟

بابا یه کاربر بود گف برای خواهرم گرفتم سره چهل روز ازدواج کرده منم گفتم زنگ بزنم 

..زنگ زدم یه چیزایی توضیح داد ...به دلم نچسبید دنبالشو نگرفتم ..ترسیدم دعا نویس باشه یا با اجنه در ارت باشه

بابا یه کاربر بود گف برای خواهرم گرفتم سره چهل روز ازدواج کرده منم گفتم زنگ بزنم  ..زنگ زدم یه ...

اتفاقا منم زنگ زدم به نظرم حرفاش چرت بود. فکر کردم شما میشناسی.اون خانومه که گفته بود خواهرم رفته داشت تبلیغش را میکرد.چند جا دیدم گفته.یه بار گفته خاله ام یه بار گفته خودم یه بار گفته خواهرم.برای همین از شما پرسیدم 

اتفاقا منم زنگ زدم به نظرم حرفاش چرت بود. فکر کردم شما میشناسی.اون خانومه که گفته بود خواهرم رفته دا ...

نه بابا ..پولی که میخوای بدیو بده به همین مهسا۷۷۷۷۷برات زیارت عاشورا می خونه ان شاءالله کارت راه میفته...یه کمکی ام به اون بنده خدا کردی

نه بابا ..پولی که میخوای بدیو بده به همین مهسا۷۷۷۷۷برات زیارت عاشورا می خونه ان شاءالله کارت راه میف ...

آخه مهسا ۷۷۷۷ گفت زیارت عاشورای حق شناس سه ساعت طول میکشه درصورتی خودم یه سری خوندم ۴۵ دقیقه طول میکشید.اینجا همه دروغ میگن.باور نکن حرفش را

آخه مهسا ۷۷۷۷ گفت زیارت عاشورای حق شناس سه ساعت طول میکشه درصورتی خودم یه سری خوندم ۴۵ دقیقه طول میک ...

شاید با حضور قلب و آهسته می خونه..نه من خودم مشتریشم می خونه بنده خدا