2777
2789

۳اسفندموعدپری هست

ازدیروزدلدردوکمردرددارم،دقیقادلدردپری،کمردردمم همینطور

اززیربغل سینه هام دردمیکنن ولی نوکش زیادنه

ولی ترشحی ندارم

باردارهستم آیا؟!

یه نصیحت دوستانه میکنم که خیلی به نشانه ها دقیق نشو.منم مثل شما بودم هرماه دنبال یه نشونه میگشتم که بگم باردارم.بیخیال باش و به خدا توکل کن انشالله زود باردار شی

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نصیحت دوستانه میکنم که خیلی به نشانه ها دقیق نشو.منم مثل شما بودم هرماه دنبال یه نشونه میگشتم که ...

بخداخودمم دوست دارم امافکرم همش پیششه

تنهام وسرگرمی هم ندارم بهش فکرنکنم

من احساس میکردم همین الآن میخوام پریود شم و تکرار ادرار داشتم یه لیوان آب میخوردم مهمون لحظه باید میرفتم دستشویی.حکمت خدا توی این بود که بارداریم زود تموم شه.هرچی قسمته همون میشه.

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

اخ اخ اخ سوال منو پرسیدی، من یکم موعدمه ولی برام دعا کن

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
شمابچه دارید؟!

نه عزیزم .توی یه ماهگی سقط شد.الآنم خونریزی دارم.