2777
2789

مامان گلی ها من از وقتی رفتم تو هشت ماه اول پاهام و دستام یه خورده ورم کرد بعد پشت پلک هام

دست و پام مهم نیست ولی ورم پلک هام خیلی اذیتم میکنه 

همش قیافه آدم خوابالو  رو دارم 

چیکار کنم درست شه 

راه حلی،  ماسکی که از پف چشم کم کنه میشناسید؟

پف چشم بخاطر جمع شدن اب زیر بافت (ادم )هستش 

فقط تنها چاره ش اینه که نمک رو کم کنی اگه بهتر نشد چاره ای نداره باید نمکو حذف کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ورم دست صورت پا نشانه مسمویت بلرداریه حتماااا برو دکتر فشار و ادرارت چک بشه خیلی خطرناکه هااا ورمت باید چک شه 

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم