2777
2789
عنوان

از این دو راه کدوم بهتره؟

93 بازدید | 6 پست

ما الان کرج توی ساختمون پدر شوهر هستیم پدر شوهر آدم مستبدی هست و نمیزاشت پسرا بعد ازدواج برن یه جای دیگه 3 تا بر ادر توی همین ساختمون هستن الان یکی از برادرا با زنش کاری کردن که پدرش رفته بهشون گفته خونه رو خالی کنن  شوهر منم سر جریان که داداشش درست کرده خدا روشکر گفته ما هم از اینجا میریم

حالا به نظر شما کدوم بهتره 

با وام و قرض و فروش طلا و ماشین و پول پیش مغازه و جمع کردن مغازه بریم واحد 40 متری توی تهران حدود 280 تومن بخریم که هم کوچک هست و شاید زیاد قشنگ هم نباشه 

یا اینکه بریم سمت هشتگرد یه آپارتمان اجاره کنیم و گوسفند داری هم راه بندازیم که هم ماشین میمونه هم مغازه اجاره ای که شغل دوم هست و یک تومن درآمد داره و کم کم وام مسکن بگیریم و خونه بخریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.