من تو هفته هشت بارداریم هفته پیش آزمایش تیرویید دادم مقدار tsh ام 3 بود از روی رنجش گفتم نرماله نرفتم پیش دکتر ولی الان تو یه جا خوندم که باید زیر 2.5 باشه الان خیلی نگرانم کیا داشتن توروخدا بیاید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
يه سر تاپيك هاي تيروييد رو بزن خيالت راحت ميشه عزيزم☺️ولي بازم حتمأ به دكترت نشون بده چون بعضي ها تيروييدشون كم كار ميشه با يه قرص بيضرر ناشتا هم نرمال ميشه
من کمکاذی تیرویید دارم .حالام شکز خدا بازداز شدم چهارشنبه رفتم دکترم.ازمایشم زیر یک بود.دکرم گقت بزا بارداری باید زیر دو دو و نیم یاشع.عزیزم.نگران نباش دسگه دو نیم تا سه انققققد اختلافش زیاد نیس.بعدشم.هزدوهفته یک ماه باید خون بدی متوجه مقدارش شی .چیری نیس که نگرانی
خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
مگه دکتر آزت رو ندید؟رنجش مگه هر آزمایشگاهی باهم فرق نداره؟🤔
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
اگه رنج آزت از رنجهای آزمایشگاه کمتر و بیشتر نیست نرماله مشکلی نیست.میتونی یه دکتر عمومی هم نشون بدی اگه خیلی نگرانی
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤