2777
2789
عنوان

تیرویید

2138 بازدید | 11 پست

سلام 

من تو هفته هشت بارداریم هفته پیش آزمایش تیرویید دادم مقدار tsh ام 3 بود از روی رنجش گفتم نرماله نرفتم پیش دکتر ولی الان تو یه جا خوندم که باید زیر 2.5 باشه الان خیلی نگرانم کیا داشتن توروخدا بیاید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباش نرماله تو بارداري ميگن بهتره كم باشه

يه سر تاپيك هاي تيروييد رو بزن خيالت راحت ميشه عزيزم☺️ولي بازم حتمأ به دكترت نشون بده چون بعضي ها تيروييدشون كم كار ميشه با يه قرص بيضرر ناشتا هم نرمال ميشه

در كل چيز خاصي نيست اصلأاااانترس

محتاج دعام🙏

من کمکاذی تیرویید دارم .حالام شکز خدا بازداز شدم چهارشنبه رفتم دکترم.ازمایشم زیر یک بود.دکرم گقت بزا بارداری باید زیر دو دو و نیم یاشع.عزیزم.نگران نباش دسگه دو نیم تا سه انققققد اختلافش زیاد نیس.بعدشم.هزدوهفته یک ماه باید خون بدی متوجه مقدارش شی .چیری نیس که نگرانی

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

نه تخم گیشنیز چربی رو میاره پایین بیچاره میشی

اصلا اینکارو نکن

نگرانی ببر دکتر

من سالهاست تیرویید دارم

بستگی داره ازمایشگاهت رنجش چقدر باشه

جلوی عددت نوشته بین چند تا چند نرماله

ولی چون بارداری انقدر ساده نگیر همه چیو

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

مگه دکتر آزت رو ندید؟رنجش مگه هر آزمایشگاهی باهم فرق نداره؟🤔

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
نه نشون ندادم    واسه همین نگران شدم اینجا پرسیدم

اگه رنج آزت از رنجهای آزمایشگاه کمتر و بیشتر نیست نرماله مشکلی نیست.میتونی یه دکتر عمومی هم نشون بدی اگه خیلی نگرانی

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
من تووبارداری قبلیم شروع شد. کم کاری تیروئید تا اخر عمر بایستی قرص بخورم. وزن هم کم کردم ولی عوارض ...

من قبل از بارداریم 4بود به متخصص داخلی نشون دادم گفت مشکلی نیست قرص نمیخواد بخوری ولی حالا که باردارم نگران شدم