2777
2789
عنوان

درد و دل مادری افسرده

511 بازدید | 37 پست

سلام اومدم حرف بزنم آروم بشم و اگه کسی میتونه برای ارامشم کمکم کنه.من تو زندگی بین زمین و هوا موندم بچم دوسال و نیمشه و اوایل می گفتم بدون بچه نمیتونم اگ ازم بگیرتش اما الان بچم بیشتر ب باباش وابستس و بود و نبودم براش فرقی نداره.آنقدر از شوهرم متنفرم ک حتی نفساش حالم و بد میکنه و برای رابطه همش پسش میزنم برامم مهم نیس خیانت کنه اما طلاقمم نمیده خودش میگه دوسم داره و بخاطر بچه اما دروغ میگ از حرف مردم میترسه منم نمیتونم ادامه بدم.بعد طلاق چون حامی ندارم بچمو بهش میدم چون نمیتونم ار پس خرجاش بربیام لطفا کنید چ مادر بی انصافی بچه ای ک تو دعوا و تنش باشه بدتر از بچه طلاقه.دنبال کارم هم روحیم بهتر بشه هم پس انداز اما نمیشه.نمیدونم چیکار کنم چندبار خواستم برم پیش مشاور تا آروم بشم اما نمیتونم فعلا.هیچ انگیزه ای ندارم دیگ برای زندگی 

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر جونم. اول بگو دلیل اینکه از شوهرت اینقدر نفرت داری چیه. بعد نگو افسرده. تو افسرده نیستی فقط خسته هستی. و دل شکسته. چون تو زندگیت راضی هم نیستی این احساس رو داری. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
مشکلتون با شوهرتون چیه چکار کرده؟

کلا از اول مشکل طبقاتی و مالی داشتیم باهم اما من خر ازدواج کردم گقتم درست میشه اما نشد ومن واقعا خیلی عذاب کشیدن تو این زندگی و از همه حرف شنیدم اما این عین خیالش نیس این مشکل مالی چیز کمی نیس همه دعوا ها از این شروع شد و البته خانوادش ک حامی نبودن و بدتر اویزون

کاش همه مادرا به پسراشون محبت به همسرو یاد میدادن

بیشتر این اختلافا دلیلش بی توجهی به همسره 

ابراز نکردن علاقه ست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خواهر جونم. اول بگو دلیل اینکه از شوهرت اینقدر نفرت داری چیه. بعد نگو افسرده. تو افسرده نیستی فقط خس ...

چون جلو خوشبختیمو گرفته میدونی آخرین بار ک تو رابطه پسش زدم چی گفت میگه هر چی بشه پای خودته برام مهم نیس این بی خیالی و ندید گذشتای من و بی طرف موندنش تو دعواهای منو خاتوادش بازم میگم نداریش از همه بدتر بود تو مشکلا

چون جلو خوشبختیمو گرفته میدونی آخرین بار ک تو رابطه پسش زدم چی گفت میگه هر چی بشه پای خودته برام مهم ...

عزیزم. خوبه بی طرفی میکنه. و حانواده شو ساپورت نمیکنه. . چند سالته؟ اون چند سالشه؟ خوب عزیزم وقتی تو رابطه پسش بزنی اول خودت ضرر میکنی. (از لحاظ روحی و جنسی)  بعد کم کم از شوهرت تنفر پیدا میکنی. و این باعث میشه که زندگیت مثل جهنم بشه 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
عزیزم. خوبه بی طرفی میکنه. و حانواده شو ساپورت نمیکنه. . چند سالته؟ اون چند سالشه؟ خوب عزیزم وقتی تو ...

نداره ک ساپورتشون کنه منظورم تو دعواهای بین منو خواهرشه ک بی طرف میمونه و میگ خودت حل کن.بی چشم و رو خودشم میگه اگ هرچی بشه پای خودته لال شدم هیچی نمی گم دیگه.از لحاظ جنسی خودم انگار نیازی ندارم دیگ

عزیزم شما افسردگی داری. برو روانپزشک یه مدت دارو مصرف کنی حالت خیلی بهتر میشه و راحت تر میتونی تصمیم بگیری

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد