2777
2789
عنوان

دوستانی که با جیپ پز کار کردن بیان

182 بازدید | 15 پست

بچه ها من دارم 5 ساله خاک میخوره حالا میخوام برای اولین بار ازش استفاده کنم اونم کله پاچه بزارم حالا خطر ناک نیس رااهنمایی م کنین چجوریاس

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ساله خاک می خوری😐اونوقت آب می خوری گل نمیشه توت

یه اصطلاحه عزیزم خوب نزاشتم خاک بخوره تمیزش کردم😅😅😅😅

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

جی پاس

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

زودپز برقی منظورته دیگه

من کله پاچه توش نزاشتم نمیدونم خطر داره یانه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
زودپز برقی منظورته دیگه من کله پاچه توش نزاشتم نمیدونم خطر داره یانه

اره همون

جیب پاس چیه؟

مارک

زود پزشه

زودپز برقی منظورته دیگه من کله پاچه توش نزاشتم نمیدونم خطر داره یانه

چیزای دیگه چی گذاشتی خوبه ازش استفاده کنم

چیزای دیگه چی گذاشتی خوبه ازش استفاده کنم

من مارک شما نیست فقط. 

اره خوبه من گاهی استفاده میکنم واسه پخت مرغ وگوشت استفاده کردم

ته چینم‌میگن‌خوب میشه من امتحان نکردم.

یه بارم امتحانی غذا آبپزی وبخار پزی درست کردم خوب بود

من مارک شما نیست فقط.  اره خوبه من گاهی استفاده میکنم واسه پخت مرغ وگوشت استفاده کردم ته چینم ...

گوشت و زده 90 دیقه.. سر 90دقیقا میپزه یا نه