2777
2789

این فال حافظ مخصوص استارتر

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاربر نباید بترکه نی نی یار؟ @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3     @نی_ ...

علاوه بر این که باید بترکه این شماره هم باید بره فتا چون می دونین که فال رو خیلی خوب فتا پیگیری میکنه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من پیش مهتاب فال گرفتم خیلی عالی بود. همه چی رو میگه. مثلا عشق من پسر خوبی بود و اونم گفت خوبه ولی عشق خواهرم آدم کثیفی بود و خیانت میکرد و بازم خیانتش رو گفت. منظورم اینه یه کلمه دلداری نمیده. فقط حقیقت رو میگه چه خوب و چه بد. ولی خیلی گرون میگیره و بگی تخفیف میخوام درجا بلاک میکنه. اعصاب تعطیله. ولی کارش حرف نداره 09196518128

مهتاب تمام جزئیات رو با دقت میگه. انقدر عالی میگه که هر چی بهش پول بدی پشیمون نمی شی. هر چی بگه دقیق اتفاق میفته. مشخصات همسر منو سه سال پیش گفته بود. این که چندتا بچه هستند و اسمش چیه. روز عید به تنها چیزی که فکر میکردم همین جمله مهتاب بود که انقدر دقیق گفته بود . شماره مهتاب 09196518128