2777
2789

لطفا اگه عکس تولد یه سالگی پسرتونو دارید بزارید ،

این لباسم ست ،میخام یه دستم اسپرت بخرم چی و چه رنگی بخرم خواهرنه راهنمایی کنید

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوست داری کیک تولدت چه رنگی باشه؟! مثلا من میخام کیک آبی باشه برای همین لباس پسرمو با همون س ...

عزیزم کلن تم پسرونه ها بیشتر ابیه ،اما من پیدا نکردم یه رنگی کامل ست باشه و خوشرنگ بخدا این لباسم گرون خریدم وای ب دلم نمیشینه ،شوهرمم ست کرده ،من هنوز موندم ،شوهرمم شلوار طوسی پیرهن سفید 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
جوون مبارک 

ممنون عزیزم 

عزیزم کلن تم پسرونه ها بیشتر ابیه ،اما من پیدا نکردم یه رنگی کامل ست باشه و خوشرنگ بخدا این لباسم گر ...

من رفتم ال سی، شعبه ارگ و شریعتی

اگر تهران هستی البته

چیزای خوشگلی داشت

راستش نمیتونم عکس بذارم 🙈

اومدم بگم ایشالله لباس دامادیش ..

مرسی عزیزممم یه دنیا ممنون