2777
2789
عنوان

ماسک مو

539 بازدید | 6 پست

سلام خانوما . واسه صاف کردن موهای فر چه پیشنهادی دارید. کراتینه نباشه فقط . چه ماسک مو یا چه روشیو واسه صاف کردن موهای فر پیشنهاد میکنید 🙏

مهربون باشیم 😍

میخوام تا حد امکان سشوار و این چیزا نباشه . اخه موهام داغون میشن همش بخوام سشوار بکشم. بیشتر دنبال یه چیزیم مث ماسک مو یا همچین چیزی

مهربون باشیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام تا حد امکان سشوار و این چیزا نباشه . اخه موهام داغون میشن همش بخوام سشوار بکشم. بیشتر دنبال ی ...

عزیزم همچین چیزی نیس اصلا ماسک مو کار نرم کننده رو میکنه که دونوع داره بعد از ابکشی مو یا بعد از خشک کردن مو.چاره شما سشوار یا اتو یا کراتینس من شینیون کارم و موهای خودم حالت داره تصمیم دارم کراتینه کنم البته باید وام بگیرم چون خیلی گرونه😉

عزیزم همچین چیزی نیس اصلا ماسک مو کار نرم کننده رو میکنه که دونوع داره بعد از ابکشی مو یا بعد از خشک ...

اره خیلی گرونه. یه چیزی دیدم تو اینترنت به اسم صاف کننده لولان(۶ماهه) که خیلی تعریفم کرده بودن . ولی مطمئن نیستن بگیرم یانه نمیدونم چکارکنم 

مهربون باشیم 😍
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز