2777
2789

مثلا میریم بیرون بهش میگم هوس شیرموز کردم همونو میره ده تا شیرموز میخره میگه بقیه رو ببر خونتون منم باخودم همش میگم وای رفت اینقدر پول داد غر میزنم بهش😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسيس به كسي ميگن كه بااينكه نداره بازم نميخره نه اينكه اقتصادي باشي

شما الان اقتصادي هستي گلم

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
مثلا میخایم بریم سفره خونه من میگم وای سی تومن بدیم به چای قلیون نه نریم اه اه چ بدم میاد از این اخل ...

اگه ميگه بريم برو 

چون همين كارا بمرور شوهرتم خسيس ميكنه 

بعد چندسال زندگي يهو ميبيني سال به سالم نه رستوران نه كافيشاپ نميبره

خسیس به کسی میگن که با وجود دارایی  حاضر نیست قرونی خرج کنه  نگه میداره  برای دفن و کفنش

مثلا تو این دوره خونه و ماشین داره درامدش هم  خوبه  اما  هیچ وقت لذت خرید لباس  لذت تفریح و خوردن رو درک نکرده   کسی که داره و  ساده زیست هست فرق می کنه (نمیخره چون بقیه ندارن  یا میخواد همسطح عموم باشه)

اما خسیس نه حاضره خودش لذت ببره نه بقیه 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
اگه ميگه بريم برو  چون همين كارا بمرور شوهرتم خسيس ميكنه  بعد چندسال زندگي يهو ميبيني سا ...

اره یه روز بهم گفت میخاستم برات یه عروسک بخرم خوشگل بوده گفتم میخرم غر میزنی چرا خریدی منم نخریدم دیگه😕

مثلا میخایم بریم سفره خونه من میگم وای سی تومن بدیم به چای قلیون نه نریم اه اه چ بدم میاد از این اخل ...

شیرموز خساست نیست دلیل نداره این کار رو بکنه ولی سفره خونه یکم خساسته اون هم بیشتر عادت به خوش گذرونی نداری انگار تا خسیس باشی من اصلا خسیس نیستم ولی مثل شما برا یه سری چیزا زورم میاد پول بدم چون خیلی خوش گذرون نیستم و از اون کار لذت نمیبرم

اره یه روز بهم گفت میخاستم برات یه عروسک بخرم خوشگل بوده گفتم میخرم غر میزنی چرا خریدی منم نخریدم دی ...

خب بهش بگو مثلا اگه خواست كادو برات بگيره چي بخره مثلا من خودم عروسك دوست ندارم ولي اگه مثلا لباس بخره خيلي خوشحال ميشم 

شیرموز خساست نیست دلیل نداره این کار رو بکنه ولی سفره خونه یکم خساسته اون هم بیشتر عادت به خوش گذرون ...

من خودم بیرون رفتنو دوس دارم ولی نمیدونم چرا اینجوریم مثلا میگه بریم شام بیرون چیزی نمیگم ولی خدانکنه بعد شام بره چیپس و پفک و هله هوله بخره میگم چرا رفتی پول دادی ب اینا وقتی شام خوردیم😒😒😕