2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای مردا سخت تره یا زنا ولی وقتی بچه داشته باشن همه چیز فرق میکنه اشنای ما سه قلو داره سه تا دختر خانمش خیانت کرد رفت با یکی دیگه اینم باز ازدواج کرده ازین خانمش هم یه دختر داره چهار تا بچه با این گرونی 

مردا بعد طلاق راحت میرن با یک‌ دختر ازدواج میکنند ولی زنا ممکنه دیگه براشون خواستگاری نیاد یا خیلی دیر بیاد، در  طلاق مردا خیلی هاشون باید مهریه بدن ولی زنا اکثرا مهریه میگیرن، زنا بعد طلاق اکثرا خونه دوست و آشنا زیاد نمیتونن برن چون براشون حرف در میارن یکی میگه بخاطر شوهرم خونه ما میاد یکی میگه برادرم و ....، زنایی که طلاق میگیرن اکثرا زیر منت پدر یا برادرشونن و باید منتهای زن داداش تحمل کنن ولی مردا مستقلن و این مشکلات ندارن، زنایی که طلاق میگیرن ممکنه دیر ازدواج کنم و شانس بچه دار شدن از دست بدن یا ممکنه براشون خواستگاری بیاد که از زن قبلیش سه تا بچه داره یا مردی بیاد خواستگاری که زن قبلیش اصلا طلاق نداده، از لحاظ روحی هم نمیشه گفت کدوم آسیب پذیرترین ولی به نظرم مشکلاتی که گفتم بیشتر باعث میشه زنا دچار افسردگی و ناراحتی بشن

زن و مرد نداره بستگی به روحیه و موقعیت طرف داره

ما تو اقوام خانومی داریم که به همسرش خیانت کرد با میل قلبی خودش و با وجود یه بچه جدا شد رفت با یه پسر مجرد عروسی کرد مراسم هم گرفت الانم بچه داره خانومی هم داریم که بهش تهمت خیانت زدن همسرش با وجود یه بچه طلاقش داد بچه رو هم ازش گرفت بلافاصله ازدواج کرد از ازدواج دومشم بچه داره ولی خانوم الان بعد از 16_17 سال هنوز مجرده و تنها دلخوشیش اینه که پسرش یه روزی مستقل میشه و میاد پیشش