دیروز رفتم چرخ خیاطی بخرم همه گفتن استوک ژاپن از چرخ تایلندی نو خیلی بهتره و گرونتر هم بود خلاصه من یه دوته ژانومه ۸۱۳ خریدم اومدم خونه دیدم چند تا خط و خش رو بدنه ش داره زنگ زدم گفتن همه شون همینجورین و تعویض نداریم اگر میخوای بیا پولتو پس بگیر حالا موندم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرخ خیاطی های الان همه آشغال و چینی تایلند کجا بود....
استوک هم اسمش روشه استفاده شده!
من برادر استوک گرفتم! خط و خش کلی نداره اما مشخصه نو نیس....
صدایی ازش در نمياد حتی وقتی شوهرم خوابه باهاش کار میکنم سایلنت!!!!
نزدیک دوساله دارمش خیلی راضیم
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
میدادی همونجا پولیش بزنن و تمیز کنن، اکثرا این کار رو میکنن
ببین اگه کارایش خوبه ک بده واست تمیزش کنن
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
دوتومن خریدم خط و خش یکم داره ولی همه مغازه ها رو که گشتم میگفتن استوک ژاپن بهتر از تایلندی نو هستش حالا موندم سر دو راهی برم پولو پس بگیرم نو بخرم یا همین باشه
دوتومن خریدم خط و خش یکم داره ولی همه مغازه ها رو که گشتم میگفتن استوک ژاپن بهتر از تایلندی نو هستش ...
خیلی زیاده واسه ژانومه!
کدوم شهری!؟
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️