2777
2789
عنوان

کاش مردا یه ذره فهم داشتند

761 بازدید | 61 پست

اگر مردا یه ذره فهم داشتند زندگی برای ما زنا جذاب تر بود

از خانوما میخوان یک شریک ج.ن.س.ی تمام عیار باشند که لذت ببرند

ولی نمیفهمند ک زنها در گیر عواطفند

آخه حماقت هم حدی داره، وقتی همیشه پشت خانواده خودشونن و در هر حالتی جلد اونا هستند، نمیفهمن چه حس بدی به یک زن دست میده

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من که دارم دق میکنم

خدا هرجی ادم نفهمه ب سزای اعمالش برسونه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

شوهرم فهم و شعور داره اما ابراز احساسات اصلا بلد نیست، حرف هم نمیزنه، خانواده اش خوبن واقعا ولی شوهرم کاملا مدافع اونهاست، یعنی میدونم اگه بحثی پیش بیاد طرف اونا رو میگیره

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم فهم و شعور داره اما ابراز احساسات اصلا بلد نیست، حرف هم نمیزنه، خانواده اش خوبن واقعا ولی شوهر ...

اینا به سیاست زن هم خیلی ربط داره

بحث و جدل درمورد خانوادش مرد رو به خانوادش نزدیک و از همسرش دور میکنه ( اینو یه روانشناس عالی میگفت)  باید بلد باشیم وقتی مشکلی از طرف خانوادش هست چجوری مطرح و عنوان کنیم

اینا به سیاست زن هم خیلی ربط داره بحث و جدل درمورد خانوادش مرد رو به خانوادش نزدیک و از همسرش دور م ...

به خدا من تمام این سیاست و به کار بردم به وقتش محبت کردم و به وقتش کشیدم کنار ولی همسرم فکر میکنه محبت کردنموظیفمه و اون هیچ وظیفه ای نداره

اینا به سیاست زن هم خیلی ربط داره بحث و جدل درمورد خانوادش مرد رو به خانوادش نزدیک و از همسرش دور م ...

بله

ولی اگر خانوادش یه خانواده ای باشند ک کلا عروس غریبه باشه و خدمتکار بدونن چی؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

از من به همه دخترهای فارس نصیحت

عروس ترک ها نشید

مگر مطمئن باشید شما را آدم حساب میکنن

فکر نکنید میشه بسادگی گذشت . توی خصوصی ترین روابط تون اثرگذارن فامیل مرد

خلاصه تاپیک زدم چبزی که خودم باورم شده از ته دل بگم

خانواده شوهرمنم کم نمی آوردن... اگه دستشون بود دوست داشتن من آشپز و پرستار نوه هاشون باشم

بله چند سال اول زندگی فشار می اوردن بیا خونه تکونی و من هر بار پیچوندم.

قابل هضم نبود برام خونه تکونی عروس در خانه ای ک چهار تا دختر و چهار تا پسر هست

الان عروسای دیگه هم فهمیدن و نمیکنند